Obložený sendvič - italská muffuletta
Recept ještě nebyl hodnocenNajprv si urobime kvas. Zmiesame teplu vodu s lyzickou suseneho drozdia a nakyprenou mukou. Vznikne nam riedke cesto. Nechame ho nakysnut na teplom mieste tak, aby…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 711 kJ / 170 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 20,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 10,00 g |
– nasycené | 5,00 g |
– nenasycené | 4,50 g |
–– mononenasycené | 0,50 g |
–– polynenasycené | 4,00 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 80 mg |
Sodík | 850 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Najprv si urobime kvas. Zmiesame teplu vodu s lyzickou suseneho drozdia a nakyprenou mukou. Vznikne nam riedke cesto. Nechame ho nakysnut na teplom mieste tak, aby…
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Milujete kompoty? Připravte si je i bez zavařování a ochuťte je kořením, ořechy nebo vínem!
Vítězka Peče celá země Martina pokřtila svoji kuchařku: Tekly slzy štěstí, bouchalo šampaňské a ochutnávaly se trubičky s nivou
David porazil Goliáše! U Pohlreicha dnes zabodoval Dům u dvou Cibulí! Slzy majitele i vzkaz soupeře dojímaly diváky