Vepřový řízek
Recept ještě nebyl hodnocenMožná si říkáte, že vepřový řízek je tak jednoduchá záležitost, že nepotřebuje vlastní recept. Nicméně pokud chtějí zejména začátečníci připravit dokonalý, křupavý a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Možná si říkáte, že vepřový řízek je tak jednoduchá záležitost, že nepotřebuje vlastní recept. Nicméně pokud chtějí zejména začátečníci připravit dokonalý, křupavý a…
Vyzkoušejte tyto báječné květákové placičky. Květák rozmělníme, promícháme s vejci a moukou, přidáme strouhaný salám a osmahneme na pánvi. Nejlépe chutnají s bramborovou…
Mrkev očistíme a nastrouháme na jemném struhadle.Česnek oloupeme a rozmačkáme.Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno.Pažitku nasekáme nadrobno.Mleté krůtí maso smícháme s…
Jablečný štrúdl podle léty prověřeného receptu je křehoučký, vláčný a neodolatelně voní jablíčky, skořicí, rumem a ořechy. Před pečením závin potřeme rozšlehaným vejcem…
Čím jednodušší, tím lepší. Tento rychlý koláč oceníte když k vám míří nečekaná návštěva, nebo když přemýšlíte, co na snídani nebo ke kávě po nedělním obědě. Základní…
Máte chuť na rychlou večeři a chcete při ní zužitkovat starší pečivo? Upečte tuto křupavou „pizzu“. Pečivo na chvíli zapečete, potřete kečupem, pokladete salámem a…
Nevíte, co s jablky? Tohle je velmi jednoduchý recept na jablečný koláč, po kterém se doma jen zapráší. Pokud chcete docílit ještě rozmanitější chuti, můžete jablíčka…
Teplá pocukrovaná buchta – to je jako z pohádky o Honzovi! Tyto jsou voňavé, vláčné a naplněné povidly. Jsou z kynutého těsta, které je pro tradiční plněné české buchty…
Do mísy vsypeme prosátou mouku, přidáme cukr a kypřící prášek, vše dobře promícháme. V mléce rozkvedláme vejce a vmícháme olej, vlijeme do mouky a promícháme do hladka…
Ryby se v našem jídelníčku často neobjevují. Tento recept na lehký oběd či večeři téměř bez práce vás přesvědčí, že i na rybě si můžete pochutnat. Pokud zatoužíte po…
Samotný název tohoto pokrmu je vlastně ruskou zkomoleninou označení peľnjaň, což znamená „chléb ve tvaru ucha“. Pelmeně jsou ruským národním jídlem. Jde o vařené drobné…
Samotný název tohoto pokrmu je vlastně ruskou zkomoleninou označení peľnjaň, což znamená „chléb ve tvaru ucha“. Pelmeně jsou ruským národním jídlem. Jde o vařené drobné…
Samotný název tohoto pokrmu je vlastně ruskou zkomoleninou označení peľnjaň, což znamená „chléb ve tvaru ucha“. Pelmeně jsou ruským národním jídlem. Jde o vařené drobné…
Obrácené koláče pochází z francouzské kuchyně. Voňavý karamel a šťavnaté hrušky stačí zalít jednoduchým těstem a upéct. Výsledkem je sladký a lahodný koláč s karamelovou…
Ať už vás čeká rodinná oslava, přátelské posezení nebo večer u filmu, tyto křupavé tyčinky se hodí na každou takovou příležitost. Posypat si je můžete tím, co máte rádi…
Máte chuť na ovocný dezert ke kávě? Tento koláč je skvělá volba. Těsto je díky tvarohu vláčné a meruňková vrstva příjemně osvěžující. Příprava je navíc velmi snadná a do…
Do mísy prosijeme mouku, rozdrobíme droždí, přidáme trochu cukru, zalejeme vlažným mlékem a necháme vzejít kvásek. Pak přimícháme ostatní a zaděláme hladké těsto,které…
Do mísy prosijeme mouku, rozdrobíme droždí, přidáme trochu cukru, zalejeme vlažným mlékem a necháme vzejít kvásek. Pak přimícháme ostatní a zaděláme hladké těsto,které…
Cuketu můžeme připravit na sto různých způsobů - jedním z nich jsou i tenké plátky cukety naplněné šunkou a sýrem. Takovéto "řízečky" pak obalené v trojobalu smažíme…
Recepty na francouzské moučníky přinášejí do naší kuchyně vždy něco nového a chuťově zajímavého. Zkuste tuto netradiční bublaninu, která je na přípravu velmi jednoduchá…
Pečivo ve formě šneků ve slané i sladké formě získává stále větší oblibu. Zde je použito kynuté těsto s pudinkovou náplní, ochucené rozinkami namočenými v rumu. Pro děti…
Pečivo ve formě šneků ve slané i sladké formě získává stále větší oblibu. Zde je použito kynuté těsto s pudinkovou náplní, ochucené rozinkami namočenými v rumu. Pro děti…
Klasické halušky jsou z bramborového těsta, tyto nočky z jemného moučného. Budou se hodit jako rychlá příloha k omáčkám nebo jen tak se škvarečky ze slaniny a zelím.…