Zelený ledový čaj s broskvemi
Recept ještě nebyl hodnocenLedový čaj s kousky broskví přijde vhod nejen v parných letních dnech. Připravíte ho za pár minut. Je osvěžující, voní po citrusech a základ má v zeleném čaji. Podávejte…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Ledový čaj s kousky broskví přijde vhod nejen v parných letních dnech. Připravíte ho za pár minut. Je osvěžující, voní po citrusech a základ má v zeleném čaji. Podávejte…
Sladká dýňovo-švestková kaše je teplá, krémová a voňavá snídaně nebo svačina, která kombinuje jemně karamelizovanou šalotku, dužnatou dýni a švestky s kokosovými chipsy…
Lodičky z kynutého těsta s pudinkovou náplní a broskvemi vypadají po upečení úchvatně. Dozdobte je čokoládovou polevou a podávejte třeba k nedělní kávě. Voní badyánem a…
Nepečený dezert z mascarpone a zakysané smetany voní citronem a má křupavý sušenkový základ. Nejlépe chutná vychlazený z lednice. Podávejte s kyselkavou ostružinovo…
Nepečený dezert z mascarpone a zakysané smetany voní citronem a má křupavý sušenkový základ. Nejlépe chutná vychlazený z lednice. Podávejte s kyselkavou ostružinovo…
Nepečený dezert z mascarpone a zakysané smetany voní citronem a má křupavý sušenkový základ. Nejlépe chutná vychlazený z lednice. Podávejte s kyselkavou ostružinovo…
Tento kynutý koláč s tvarohem a švestkami chutná jako od babičky. Díky máslu či sádlu v těstě je opravdu vláčný a moc dobrý i na druhý den, pokud jej vydržíte nesníst…
Vyzkoušejte tento skvělý sladký koláč, který ocení i vegani. Je bezlaktózový, bez vajec, a nenajdete v něm ani rafinovaný bílý cukr. Přesto chutná skvěle a ocení jej…
Vláčný ořechový korpus, jemný krém z jogurtu a zakysané smetany, navíc jemná povidla a šťavnaté čerstvé plody ostružin. Tento dort je lehký, svěží, příjemně vláčný a…
Zkombinujte smetanovou čokoládovou panna cottu s vrstvou broskvového želé a vytvořte si tak krásně vypadající dvoubarevný dezert. Broskve panna cottu příjemně odlehčí a…
Zkombinujte smetanovou čokoládovou panna cottu s vrstvou broskvového želé a vytvořte si tak krásně vypadající dvoubarevný dezert. Broskve panna cottu příjemně odlehčí a…
Kuřecí maso s broskví a sýrem zná snad každý. Tato retro pochoutka se ale dá vylepšit tak, že kuřecí maso necháme den předem marinovat, použijeme čerstvou broskev místo…
Lehký piškotový základ, jemná marmeládová vrstva, ovocné želé z rozdušených ostružin a nadýchaná šlehačka se zakysanou smetanou. Chuťově jemný, přitom výrazný dortík,…
Vyzkoušejte lahodný vrstvený dezert z těstovin cannelloni, pudinku, broskví a mandlí. Sladká a jemná chuť pudinku se snoubí s ovocem a křupavými lupínky. Ideální jako…
Nepečený dort, tedy cheesecake, připravujeme zejména pro jeho osvěžující chuť. V tomto receptu najdete inspiraci na dort ze sušenkového základu na němž leží náplň z…
Švestková sezóna je v plném proudu, je tedy čas na poctivé švestkové moučníky. Linecké řezy se švestkovým pudinkem jsou úžasně vláčné a chuť kyselkavého ovoce se v nich…
Šťavnatý závin, který voní létem a chutná po slunci. Jemná náplň a křehké těsto tvoří dokonalou kombinaci, která potěší při každé příležitosti – ať už ke kávě s přáteli,…
I oblíbená sekaná se dá připravit bez masa. Stačí k tomu zelená čočka, mrkev, řapíkatý celer a pár dalších ingrediencí. Navíc je pro lepší chuť doplněna praženými ořechy…
Lahodné řezy, které vypadají jako z cukrárny, ale zvládnete je připravit i doma. Piškot, tvarohový krém, ostružiny a želé – čtyři vrstvy, které drží pohromadě bez námahy…
Na směsi másla a oleje osmahneme cibulku. Když začne chytat barvu, opečeme na ní maso ze všech stran. Přidáme všechno koření, tymián a mouku.Zasmahneme, rozředíme vodou…