Jemná játrová paštiková pochoutka
Suroviny
Porce: Jidlo minim. na tyden a porce individualni
Nutriční hodnoty
Energie | 12 678 kJ / 3 030 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 181,91 g |
Tuky | 229,00 g |
Vláknina | 16,80 g |
Cholesterol | 3,25 g |
Sodík | 3,46 g |
Sůl | 8,88 g |
Sacharidy | 56,70 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 2. 2011 21:58
Musím se přiznat, že jsem domácí paštiku ještě nikdy nedělala, protože mám z dětství nehezké vzpomínky. Jezdili jsme s rodiči na chalupu často za tmy a někdy se stalo, že jsme zajeli zajíce nebo i srnu a já jsem nenáviděla to jejich nadšení, že zabili lesní zvířátko ("bude maso" )...Dodnes mi je těch zvířat líto a při vzpomínce jsou mi rodiče zas tak nesympatičtí, jako tehdy. No a těšili se, že bude paštika... Nikdy jsem ji nevzala do pusy, stejně jako maso z králíků, se kterými jsme si hráli... Ale - když suroviny koupím, bude to něco jiného...takže ráda zkusím...
19. 2. 2011 19:44
Domácí paštika je delikatesa už jenom proto,že víme,co jíme
19. 2. 2011 18:37
Domácí paštika nikdy nezklame + bod
19. 2. 2011 17:47
Paštiky máme rádia tato je taky príma+6
19. 2. 2011 17:21
Jéé, to vypadá na dobrou paštiku!! Mńáám!! Já jsem paštiková a nedávno jsem dělala z drůbežích jater, jen nevím, jestli byla od jikotky, nebo Růži , ale byla vynikající
19. 2. 2011 17:10
ukládám a určitě vyzkouším
19. 2. 2011 17:05
ukládám, mám ráda paštiky
19. 2. 2011 17:01
Ivi, posílám ti prvního bodíka, protože domácí paštičky mám moc ráda.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Banánový chlebíček z tvarohového těsta s brusinkami a mandlemi
Přidáno před 2 hodinami
Francouzský toust
Přidáno před 8 hodinami
Batátovo dýňová polévka bez mléka
Přidáno před 9 hodinami
Hovězí rolky ve slanině od Denisky
Přidáno 23. 4. 2024 13:54
Pudinkový pohár s ovocem
Přidáno 23. 4. 2024 13:16
„Žitné“ rohlíky s omládkem
Přidáno 23. 4. 2024 11:41
Právě bylo uvařeno:
Rýžový nákyp
drugdova92 uvařil před 53 minutami
Tvarohové věnečky s oříšky
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Linecký tvarohový koláč s pikantní marmeládou
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Rozpraskané čokoládové sušenky
Zuzka... uvařila před 3 hodinami
Rychlá celerová polévka
Miluska56 uvařila před 3 hodinami
Hrníčkové knedlíky s pažitkou
Dedula1 uvařil před 3 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Kocinka uvařila před 3 hodinami
Celerové karbanátky se šunkou a sýrem
Kava 2 uvařila před 4 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
Monica19 uvařila před 4 hodinami
Kynuté houskové knedlíky
janakrejzarova uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Kuřecí maso na kari s rýží a zeleninou: Šťavnaté a křehké kousky masa v indickém stylu mají příjemně pikantní chuť
Bramborový chleba, který zvládne i amatér: Stačí pár levných ingrediencí a za chvilku máte skvělé domácí pečivo na stole
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: halloweenské pochoutky játrová paštika delikates recept pastikova forma retro paštiky paštikové formy játrová paštika jatrova pastika se slaninou posli recept jatrova pastika játrová paštika retro vepřová játrová domácí paštika recepty vynikajici játrová paštika pastikova omáčka jatrova paštika vepřova haloweenské pečivo játrová paštika za studena haloweenské pochoutky vetrnik delikatesa recept paštikové knedlíčky jak zjemnit játrovou paštiku recept na jemnou jatrovou pastiku
Suroviny: játra vepřová, slanina libová, slanina anglická, cibule, vejce, koření nové koření, bobkový list, sůl, pepř, květ muškátový, koření kari, sádlo, voda
Jemná játrová paštiková pochoutka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jvQP
8 názorů