Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vývar - suroviny a ingredience

Vývar

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie44 kJ /
11 kcal
Bílkoviny0,67 g
– z toho živočišné bílkoviny0,67 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky0,73 g
– nasycené0,47 g
– nenasycené0,27 g
–– mononenasycené0,07 g
–– polynenasycené0,20 g
––– omega 30,03 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 2 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy0,33 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Falešná rybí polévka

Falešná rybí polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Z másla a krupice osmahneme světlou jíšku, zalijeme ji vývarem, přidáme očištěnou, nahrubo nastrouhanou kořenovou zeleninu, osolíme a při mírné teplotě za občasného…

Bahula

45 min

Rychlá cibulačka

Rychlá cibulačka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Na másle nebo oleji osmažíme na kousky nakrájenou cibulku, osmažíme do zlatova, přidáme na plátky nakrájený česnek a ješte chvíli smažíme. Přidáme mouku, promícháme a…

Lena_G

10 min

Babiččin králík na černo

Babiččin králík na černo

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Ve větším kastrole rozehřejeme nakrájenou slaninu s kouskem másla, přidáme nakrájenou cibuli a restujeme do zežloutnutí.Pak na rozpáleném tuku opečeme králičí stehna ze…

Kroupovka

60 min

Hustá lososová polévka

Hustá lososová polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Lososa osolíme a vložíme na 10 minut do maximálně rozpálené trouby. V hrnci rozpustíme máslo, zasypeme moukou, osmahneme a zalijeme studeným vývarem a mlékem. Dobře…

Batátová polévka

Batátová polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Batáty, mrkev a petržel očistíme a nakrájíme na kostičky, dáme do pekáče, osolíme a zakapeme olivovým olejem, přidáme čerstvý tymián a řádně promícháme. Pekáč dáme do…

Bahula

60 min

Kyselice

Kyselice

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Do horkého vývaru dáme kuličky pepře, bobkový list, červenou papriku , kmín a nakrájené zelí. Pak si připravíme brambory s klobásou, obojí nakrájíme na kostičky a…

Estulinka

60 min

Srnčí krk

Srnčí krk

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Srnčí krk odblaníme a očistíme. Cibuli a slaninu nakrájíme na přibližně stejně velké kousky. Do větší pánve si dáme rozehřát polévkovou lžíci vepřového sádla a vložíme…

Colombo65

300 min

Polévka s játrovými knedlíčky

Polévka s játrovými knedlíčky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Žemle namočíme do vody, silno vyžmýkame, zmiešame s naškriabanou (pomletou)pečienkou, pridáme cibuľku, ktorú sme nakrájali na drobno a osmažili na oleji. Osolíme,…

magdalenka

60 min

Hovězí guláš z trouby

Hovězí guláš z trouby

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Slaninu nakrájíme na malé kostičky, na sádle (oleji) vyškvaříme a přidáme nakrájenou cibuli. Osmahneme ji do zlatohnědé barvy, přidáme kmín a na kostky nakrájené maso.…

MamlajdaD

170 min

Maso dvou barev - čínská kuchyně

Maso dvou barev - čínská kuchyně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Játra nakrájíme na tenké plátky, smísíme se škrobem a necháme chvilku odležet. Zelí nakrájíme na nudličky a spaříme, česnek nakrájíme na plátky. Máčené Jidášovo ucho…

casino

20 min

1 2 3 22