Jemný brokolicový krém s bryndzovými kuličkami
Recept ještě nebyl hodnocenBrokolicová polévka se v našich jídelníčcích již dávno zabydlela. Recepty se liší, každý kuchař přidám trochu své fantazie. Tato s brynzou, podle našeho receptu, je opět…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Brokolicová polévka se v našich jídelníčcích již dávno zabydlela. Recepty se liší, každý kuchař přidám trochu své fantazie. Tato s brynzou, podle našeho receptu, je opět…
Bezmasou verzi guláše si oblíbíte po jeho rychlou přípravu. Čerstvá zelenina, nejlépe z vlastní zahrádky a koření jako na klasický guláš, vytvoří lahodný chuť. Zahustit…
Jako alternativu k zelí můžeme použít dobrou dušenou směs strouhané cukety a kedlubny. Ochutíme ji kmínem a zahustíme bramborou. Díky tomu není nutné používat žádnou…
Tato jemná krémová polévka zaujme na první pohled pěknou zelenou barvou. Připravíme ji z hrášku a květáku a její příprava zabere jen chvilku. Polévku podáváme s kousky…
Sladká rajčata a čerstvé papriky mají skvělou chuť, kterou ještě zvýrazníme pečením. Chuť doplní i česnek a bazalka. Polévku podáváme s křupavou restovanou cizrnou,…
I bezmasý pokrm může být výživný, pikantní a oku lahodící. Arborio je druh japonské rýže pěstované v Itálii. Má kašovitou konzistenci, přesto zůstává při vaření pevná na…
Vychutnejte si lahodnou kombinaci dušené zeleniny s rýží. Tento lehký a výživný pokrm spojuje čerstvou zeleninu dušenou do dokonalé měkkosti s nadýchanou rýží. Ideální…
Pečená zelenina se dá v parném létě jíst i studená, čímž nás příjemně osvěží. Ať už zvolíte jakoukoli kombinaci zeleniny, vždy si pochutnáte. Je to prostě takové skvělé…
Tento recept nabízí skvělou alternativu k běžným zapečeným pokrmům a je ideální pro ty, kdo hledají bezlepkovou variantu plnou vlákniny a vitamínů. Kombinace jáhel a…
K nedělnímu obědu neodmyslitelně patří pokrm, který skvěle chutná a opravdu zasytí. Dobrou volbou je vepřová krkovička, která je krásně šťavnatá. Klasické zelí vyměňte…
Maso z candáta je velmi jemné a postrádá typický rybí zápach, takže jej ocení i ti, kteří rybám běžně neholdují. Rybě nejvíce sluší snadná úprava na másle a v kombinaci…
Tento recept z remosky je ideální pro milovníky výrazných chutí a jednoduché přípravy. Masové ruličky jsou naplněné šťavnatým masem a pikantním kořením a pečením v…
Lehký kuskusový salát se zeleninou je skvělý oběd do horkých dní, kdy nechceme trávit dlouhou dobu v kuchyni. Kuskus stačí smíchat s restovanou cuketou, rajčátky a…
Milovníci krémových polévek zbystřete, tato polévka je pro vás jako stvořená. Jemný smetanový krém z kedluben na talíři perfektně doplní restovaná krůtí játra společně s…
Také v létě jíte rádi lehké zeleninové obědy? Pak jsou pečené plněné papriky ideální volbou. Jako náplň použijeme bulgur, quinou a plátky cukety a na náplni necháme…
Francouzský slaný koláč chutná skvěle teplý i studený a dobře zasytí. Hodí se i jako svačina na cesty. Základem je křehké těsto, které můžeme naplnit na mnoho způsobů.…
Pokud máte rádi krémové polévky, rozhodně si nenechte ujít tento krém. Jemnou květákovou polévku ochucenou bylinkami připravíte snadno. Její lahodnou chuť doplňují…
Uvařte si s námi výbornou zeleninovou polévku. Jemný krém doplněný kopečkem zakysané smetany a opečenými krutony se vám zcela jistě bude zamlouvat. Příprava není složitá…
Zeleninová kapustová polévka, doplněná o čerstvě nasbírané houby a předem uvařenou rýži, úplně svádí k zaboření lžíce do plného talíře. Příprava není náročná časově. Za…
Jáhly jsou snadno stravitelné a obsahují mnoho vlákniny, proto je dobré je zařadit do našeho jídelníčku. Spolu s pečenou dýní a restovanými žampiony tvoří výborné jídlo,…
Vrstvená lilková musaka je tradiční pokrm středomořské kuchyně. Šťavnatý lilek, voňavé mleté maso a bohatá omáčka se snoubí do harmonického celku. Tato sytá a lahodná…
Teplý salát z červené pšenice s pečenou zeleninou zasytí a zahřeje. Navíc je lehký a plný vitamínů. Šťavnatá rajčátka a sladká dýně dodávají salátu výraznou chuť, kterou…
Tento pokrm nabízí dokonalou rovnováhu mezi lehkostí a sytostí, kdy každé sousto přináší kombinaci svěžích rajčat a jemného lilku, obaleného v hladké omáčce. Tento…
Snadný vegetariánský oběd z divoké rýže hotový do 30 minut. Stačí přidat cibulky, červenou papriku, brokolici a kukuřici a váš talíř vás ohromí svými barvami. Čerstvý…