Špenát s medvědím česnekem a mladými kopřivami
Špenát je jednou z tradičních surovin v našem jídelníčku. V jarním období k němu pak můžeme přidat čerstvé kopřivy a medvědí česnek. Se smetanou vytvoří skvělou zeleninovou přílohu k masu nebo třeba jen k nokům.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 201 kJ / 765 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,51 g |
Tuky | 67,85 g |
Vláknina | 6,30 g |
Cholesterol | 209 mg |
Sodík | 112 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 26,67 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 4. 2024 18:56
9. 4. 2024 16:15
21. 4. 2023 14:39
20. 4. 2023 09:15
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bramborovo-květákové krokety s holandskou omáčkou a zeleninovým salátem
Přidáno před 2 hodinami
Hovězí kostky na červeném víně a řapíkovém celeru
Přidáno před 9 hodinami
Slunečnicový chléb s kefírem
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí kostky se zeleninou a houbami
Přidáno před 15 hodinami
Snídaňová vejce Benedikt
Přidáno před 16 hodinami
Domácí ravioly plněné žampiony s rajčatovou omáčkou
Přidáno 6. 5. 2024 13:01
Právě bylo uvařeno:
Rybízový koláč s tvarohem
Moanka uvařila před 26 minutami
Fofr omáčka z cukety na špagety
Catharine uvařila před 27 minutami
Vepřový guláš s mrkví
Catharine uvařil před 30 minutami
Šlehačkové koláčky
ibidasova@centrum.cz uvařila před 1 hodinou
Špekáčky - kečupáci
lenkavozihnojova uvařila před 2 hodinami
Bramborovo - kuřecí guláš
czvlakan77 uvařila před 2 hodinami
Tvarohové lívance
Jitex uvařil před 4 hodinami
Hrášková pomazánka s pomazánkovým máslem
Danoouch uvařila před 4 hodinami
Česneková omáčka ke grilovanému masu
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak správně usmažit cibuli dosklovita, dorůžova či dočervena? Začátečníkům video napoví, jak postupovat
Desatero rad na téma Velikonoce: Znáte velikonoční tradice? Poradíme s přípravou výborné nádivky a beránka
Vyzkoušeli jsme chipsy z kopřiv! Jak je připravit, aby chutnaly fantasticky?
Další recepty
Tématické fráze: špenát z kopřiva medvědího česneku
Suroviny: špenát, česnek mědvědí, kopřivy, vývar zeleninový, smetana ke šlehání, mléko, mouka hladká, česnek granulovaný, olej, máslo, cibule, sůl
Špenát s medvědím česnekem a mladými kopřivami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2KgN
4 názory