Cibulová polévka s chlebovými kostkami a medvědím česnekem

Žádná fotografie není k dispozici
Buďte první a přidejte fotografii

Suroviny

2 lžíce oleje
3 velké cibule
1 lžička tmavého cukru
200 ml bílého vína
1 l zeleninového vývaru
sůl
3 krajíce chleba
50 g sýra
miska medvědího česneku

Postup přípravy receptu

  1. Na dvou lžících oleje necháme zesklovatět tři velké cibule nakrájené na půlkolečka. Přidáme lžičku tmavého cukru a necháme zkaramelizovat.

  2. Zalijeme 200 ml vína, litrem vývaru, osolíme a vaříme pět minut.

  3. Do talíře nasypeme hrst kostiček osmahnuteho chleba, lžíci nastrouhaného sýra a zalijeme horkou polévkou. Ozdobíme medvědím česnekem.

Poznámka od kuchařky

Polévky ze Svatojánu.

Komentáře k receptu Cibulová polévka s chlebovými kostkami a medvědím česnekem

K receptu nejsou žádné komentáře.