Krkovička jako pikantní segedín
Recept ještě nebyl hodnocenKrkovička jako pikantní segedín přináší šťavnaté maso, výraznou chuť kysaného zelí a jemnou pálivost, která zahřeje i potěší. Tato netradiční varianta oblíbeného pokrmu…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Krkovička jako pikantní segedín přináší šťavnaté maso, výraznou chuť kysaného zelí a jemnou pálivost, která zahřeje i potěší. Tato netradiční varianta oblíbeného pokrmu…
Z Tyrolska pochází spoustu skvělých pokrmů. Jedním z nich jsou i kulaté houskové knedlíky, ochucené špekem a petrželkou. Skvěle chutnají s kysaným červeným zelím, do…
Kachna s dušeným kysaným zelím je česká sváteční klasika. Tato kombinace výborně funguje i ve formě burgeru. Kachní maso a zelí v něm ještě doplníme brusinkovou…