Jak usmažit dokonale křupavý květák? Pomůže krátké blanšírování, vysoká vrstva tuku a pár vyzkoušených vychytávek
Výborná marmeláda z muchovníku je hezky hustá i bez pektinu a sladká, aniž byste museli přidávat hodně cukru
Pomazánka s chutí moře od východních Slovanů: Forshmak se připravuje ze sleďů a nejlepší je na tmavém chlebu
6 foto Hodnocení 9× Jak uskladnit pažitku na zimu? Jednoduchým způsobem si připravte zásobu natí
6 foto Hodnocení 51× Časté chyby při sklizni pažitky: Jak pažitku seřezávat a jak se o ni starat
6 foto Hodnocení 204× Co s pažitkou, když kvete? Květy jsou jedlé, ale včas se postarejte o novou sklizeň
14 foto Hodnocení 29× Jak sbírat medvědí česnek. Nejlepší jsou čerstvé listy nebo trvanlivé pesto
13 foto Hodnocení 5× Jak pěstovat pažitku za oknem? Jednoduše použijeme přemrzlé trsy z vlastní zahrady
6 foto Hodnocení 3× Pažitka čínská: Tato trvalka upoutá okrasným vzhledem a uplatní se v kuchyni
6 foto Hodnocení 5× Zelené natě sklidíme před příchodem mrazíků. Poradíme, jak je nejlépe uchovat
13 foto Hodnocení 3× Jak připravit pažitku k rychlení? Trsy včas vyryjeme a necháme přejít mrazem
6 foto Hodnocení 4× Jaké rostliny pěstovat na zelenou nať. Máme pro vás přehled těch nejoblíbenějších
6 foto Hodnocení 18× 5 tipů, jak uchovat kopr na zimu: Nať skvěle ochutí tradiční polévky i omáčky