Fantastický mechový dort s kopřivami podle pekařky Hanky z Poděbrad: Je bez mouky i cukru, ale chutná božsky
Mletý řízek se sýrem a jogurtem: Měkká a křehká směs v křupavé krustě trojobalu je krásně šťavnatá a má výraznou chuť
Čatní z rebarbory: Pikantní sladkokyselý doplněk, který skvěle dochutí maso, sýry i sendviče. Příprava je snadná
14 foto Hodnocení 29× Jak sbírat medvědí česnek. Nejlepší jsou čerstvé listy nebo trvanlivé pesto
13 foto Hodnocení 5× Jak pěstovat pažitku za oknem? Jednoduše použijeme přemrzlé trsy z vlastní zahrady
6 foto Hodnocení 3× Pažitka čínská: Tato trvalka upoutá okrasným vzhledem a uplatní se v kuchyni
6 foto Hodnocení 5× Zelené natě sklidíme před příchodem mrazíků. Poradíme, jak je nejlépe uchovat
13 foto Hodnocení 3× Jak připravit pažitku k rychlení? Trsy včas vyryjeme a necháme přejít mrazem
6 foto Hodnocení 4× Jaké rostliny pěstovat na zelenou nať. Máme pro vás přehled těch nejoblíbenějších
6 foto Hodnocení 15× 5 tipů, jak uchovat kopr na zimu: Nať skvěle ochutí tradiční polévky i omáčky
6 foto Hodnocení 121× Jak zpracovat přebytek pažitky? V zimě se zásoby zelených natí budou hodit
30 foto Tereza Bebarová nabídla recept na rybízovou bublaninu s podmáslím a svěřila se, že práce s cukrářem Maršálkem je pro ni za odměnu