Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 277 kJ / 66 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,92 g |
Tuky | 0,30 g |
Vláknina | 3,88 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 412 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 12,80 g |
Postup přípravy
Než budeme salsu servírovat, několikrát promícháme.
Zveřejněno 27. 9. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čerstvá rajčatová salsa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g9E6
Moje poznámka
Čerstvá rajčatová salsa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g9E6
Nejnovější recepty
Krém z pečeného květáku
Přidáno před 4 hodinami
Divoká kachna pečená na zelenině
Přidáno před 12 hodinami
Krkovička na česneku
Přidáno před 16 hodinami
Liptovská pomazánka
Přidáno před 18 hodinami
Šťouchané brambory se zelím a škvarky
Přidáno před 22 hodinami
Mrkvový krém
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Řecká musaka
verahromadkova@seznam.cz před 11 minutami
Hraběnčiny výborné řezy
renata.keles před 1 hodinou
Sladkokyselé kuře (Sweet&Sour Chicken)
Alzbetina Prk. před 1 hodinou
Zapečené těstoviny s tuňákem a špenátem
ZboSy před 5 hodinami
Loštická cibulačka
Sahula před 13 hodinami
Babiččina kulajda
rapav před 13 hodinami
Loštické kuře
Sahula před 14 hodinami
Ledvinky po uhersku
Sahula před 14 hodinami
Ledvinky na paprice
Sahula před 14 hodinami
Tématické fráze:
čerstvá rajčata recepty,
rajcatova salsa z cerstvych,
rajčatová salsa,
nadrobno nakrájená rajčata,
salsa recept,
čerstvá rajčata recept,
salsa z cerstvych rajcat,
čerstvá salsa,
rajčatová salsa k masu,
salsa crudo,
salsa se šalotka,
salsa u čerstvých rajčat,
salsa čerstvá,
recepty z čerstvých rajčat,
tacos salsa recept,
rajčatová salsa recept,
avokádovo rajčatová salsa,
rajčatová salsa k rybě,
cerstva rajčata recept salsa,
recepty na salzu z čerstvých rajčat
Suroviny:
rajče,
česnek,
cibule šalotka,
šťáva citronová,
sůl
Komentáře (5)
Podavat tuto tvoji salsu se spagetami, je neco jako kdybys napsal recept na moravske vrabce a pouzil jako maso kureci prsicka, pecena v troube, podlita vodou a bez tuku, asi tak . . . . .