Jak na dokonalou bruschettu? Slavná italská topinka sází na čerstvá rajčata a bazalku. Pak chutná božsky i u nás
Záchrana v záplavě švestek: Pečená povidla skoro bez práce. Voňavá, hustá a akorát sladká pouze z jedné suroviny
Nejrychlejší kuře na paprice máte na stole do 30 minut: Stačí zvolit správný druh masa i přílohy, pozor na použití smetany
5 foto Hodnocení 76× Jak udělat polevu na Míša řezy? Musíme ji dokonale vymíchat, aby byla hladká
Šéfkuchař hotelu Pupp nám prozradil recept na legendární dort: Voní meruňkami a čokoládou a je krásně vláčný
Nepečené smetanové řezy s čokoládou si budete připravovat často: Jsou rychle a snadno hotové a chutnají božsky
Rychlá kakaová buchta s polevou z bílé čokolády: Moučník je šťavnatý díky majonéze, poleva díky kysané smetaně
11 foto Hodnocení 24× Jak ozdobit perník. Od obyčejné snídaňové buchty po luxusní dezert pro hosty
4 foto Hodnocení 32× Co přidat do čokolády, aby byla lesklá. Různé možnosti pro odlišné moučníky
Čokoládový dort z mikrovlnky máte hotový za dvacet minut: Stačí pár ingrediencí a lahodný vláčný dezert je na světě
Jak nejlépe dozdobit beránka: Recepty na bílkovou, ledovou i karamelovou polevu zvládne podle návodu každý
5 foto Hodnocení 10× Jak připravit polevu na donuty. Je libo čokoládovou, jahodovou nebo citrónovou?
7 foto Dunajské vlny podle Josefa Maršálka: Dvoubarevný moučník s višněmi a vanilkovým krémem chutná skvěle
Poleva je korunou mnoha druhů cukroví: Košíčky ochutí výrazná čokoládová, perníčky zase jemná cukrová. A jak je připravit?
Hodnocení 37× Jak nejlépe ozdobit marokánky čokoládou. Představíme vám 3 snadné a rychlé způsoby
Brabantské dortíčky z lineckého těsta jsou neuvěřitelně křehké, typickou chuť jim dá skořice a slepují se zvláštním krémem
Znáte mišpule? Sladké zimní ovoce je ideální na marmeládu, ta spolu se skořicí dodá nezaměnitelnou chuť křehkým tartaletkám