VIDEO: Legendární Five Guys dnes otevírá v Praze. Mrkněte, jak to tam vypadá a jestli je 295 Kč za burger v pohodě
Vyzkoušeli jste už malinové včelí úly? Příprava není o nic složitější než u klasiky, chuť je ovšem naprosto božská
Sezona pečených kaštanů je tu: S pár fígly je příprava snadná a vychutnáte si je horké, s pečeným kuřetem i v roládě
Hodnocení 6× Malinová marmeláda: Připravte ji tentokrát v domácí pekárně podle jednoduchého receptu
Hodnocení 20× Jak připravit mléčnou rýži v domácí pekárně? Máme pro vás jednoduchý recept na sladký oběd
8 foto Hodnocení 49× Jak upéct domácí rohlíky. Křupavé a přitom uvnitř vláčné pečivo dá naší snídani nový rozměr
4 foto Hodnocení 119× Jak upéct dobrý toustový chléb. S domácí pekárnou a skvělým receptem je to snadné
Hodnocení 252× Jak udělat kynuté těsto v domácí pekárně? Takto připravené těsto je nadýchané a téměř bez práce
Hodnocení 370× 5 nejčastějších chyb při výrobě a pečení mazance: Poradíme, jaké to jsou a jak se jich vyvarovat
Hodnocení 32× 7 nejlepších receptů na sladké i slané dobroty z kynutého těsta. Co máte nejraději vy?
Pečeme s Ivou: Chutná vám domácí pečivo? Upečte si ve formě nebo v domácí pekárně pružný světlý chléb plný semínek!
Hodnocení 37× Jak připravit vánočku v domácí pekárně? Pekárna za nás udělá většinu práce, a věříme, že lepší vánočku jste ještě nejedli
Hodnocení 15× Budete si vybírat a kupovat domácí pekárnu? Poradíme, podle čeho se orientovat při rozhodování
5 foto Iva Trhoňová prozrazuje, co je Kouzlem domácí pekárny aneb Jak na pečivo snadno a skoro bez práce
Domácí pekárna zvládne upéct chleba i mazance a taky zavaří džem. Jak ji vybrat a kolik vás to bude stát?
Hodnocení 185× Jak na domácí těstoviny. Připravit můžeme široké, polévkové, celozrnné i špenátové
Hodnocení 304× Proč se chleba v domácí pekárně občas propadne? Důvodem je pravděpodobně jedna z těchto dvou příčin
Jak využít zázvor? Pikantní koření se hodí do „číny” i polévek, čaj z něj krásně zahřeje a kandovaný zázvor je zdravá dobrota
Zapečená brokolice se šunkou a sýrem: Na šťavnaté jídlo z jednoho pekáčku je třeba správně uvařit zeleninu, aby zůstala křupavá