Zdravé Vánoce našich prababiček: Dětem se dávaly panenky z ovoce, k snídani melta a místo bonbonů oříšky
Rychlá masová pomazánka: Ze zbylé pečeně či vinné klobásy připravíte skvělé pohoštění pro návštěvy za pár korun
Štědrovečerní zvyky: Odvážným odhalí budoucnost, oplatky zajistí rodinnou pohodu a zdraví jedna běžná surovina
6 foto Recept na Amálčin méďovník podle Terezy: Promazaný krémem za salka a dozdobený čokoládou chutná božsky
Jak na falešný medovník? Pro přípravu božského dezertu stačí jen tři suroviny. Zvládnete to za 5 minut!
Segedínský guláš: Maďarská dobrota je nejlepší den uleželá a důležité je přidat papriku v ten správný moment
13 foto Uzenář David Plzák radí, jak správně připravit škvarky: Důležitý je výběr sádla, správný hrnec i trpělivost, říká