Jelení úplněk v Kozorohu je ve znamení letní přírody: Berani ocení borůvkové řezy a Panny cuketový bramborák
Plněné papriky v tomatové lázni: Šťavnatá masová náplň s rajčatovou omáčkou vytvoří dokonalou chuťovou kombinaci
8 foto Hodnocení 34× Jak péct trubičky? Máme šest možností, jak vytvarovat a upéct dokonalé tvary
Video Kremrole s malinovým sněhem podle receptu Josefa Maršálka: Hodí se jako valentýnský dezert a zvládnete je snadno
9 foto Hodnocení 14× Plněné trubičky: Chutné jsou jako cukroví, lahodný zákusek nebo jako křehké kremrole
Video Hodnocení 54× Jak namotat kremrole na kovové trubičky? S našim videonávodem to hravě zvládnete
5 foto Hodnocení 22× Jak dlouho vydrží kremrole? Pokud jich připravíme málo, tak se sní během chvilky
4 foto Hodnocení 80× Jak ušlehat sníh do trubiček? Máme dvě možnosti a obě zaručují dokonalý výsledek
6 foto Hodnocení 13× Jak sundat kremrole z trubiček? Musíme být opatrní, aby se křehké tvary nepolámaly
9 foto Hodnocení 72× Jak se dělá náplň do kremrolí? Z jednoho těsta připravíme sladké i slané pohoštění
6 foto Hodnocení 130× Jak se dělají kremrole? Jednoduchý návod pro přípravu oblíbeného retro zákusku
Retro cukrárna: Kremrole z jemného křehkého těsta plněné nadýchanou náplní z bílků a cukru se rozplývají na jazyku
Hodnocení 76× Jak namotat těsto na kremrole na kovové trubičky: Jde to s proužky i s válečky těsta
Retro okénko: 5 skvělých zákusků socialistických cukráren. Na tehdejší rakvičky, věnečky či kremrole by se dnes stály fronty
10 foto Luxusní kremrole podle Josefa Maršálka: Trik je ve vlažném sněhu i správné práci s trubičkami. Cukrář také poradil, čemu se raději vyhnout
Sladké léto s Josefem Maršálkem: Jak na kremrole s malinovým sněhem? Podle tohoto receptu je zvládne i začátečník
Hodnocení 247× Které zákusky z cukrárny jste měli nejraději? Máme recepty i vychytávky na většinu z nich
Hodnocení 97× Co se zbylými bílky? Lze z nich upéct i pusinky jako ozdoby na stromeček. A nejenom to
Mikulášské ořechy naslano: Do téhle křupavé nadílky se bude chtít zakousnout každý. Příprava je snadná, chuť božská
Poslední rakouská císařovna Zita jedla račí ocásky s vinnou omáčkou, ale zřizovala jídelny pro chudé a sama zažila hlad