Herečka Amanda Tapping z Hvězdné brány míří do Prahy: Plukovnice Carterová miluje kuře, při vaření se ale drží jedné zásady
Legendární ruská vejce proslavil kdysi automat Koruna. Tahle retro svačinka chutná podle receptu ČSN božsky dodnes
KVÍZ: Máte rádi chlebíčky? Víte, na které patří máslo nebo co je slavný Henry? Otestujte si své znalosti
5 foto Hodnocení 1× Jak ohřát řízek, aby byl křupavý? Vhodný ohřev zajistí řízky křupavé jako začerstva
11 foto Hodnocení 40× Co vše umí horkovzdušná fritéza? Zvládnete v ní více pokrmů, než jen ty smažené
5 foto Hodnocení 58× Jak správně ohřát klobásu? Takto si na ní skvěle pochutnáte, aniž by praskla
11 foto Hodnocení 7× Jak správně rozpéct pečivo? S našimi tipy nepoznáte, že není čerstvě upečené
5 foto Hodnocení 40× Jak ohřívat řízky, aby zůstaly chutné a křupavé? Poradíme hned několik způsobů
Jak perfektně ohřát pečené kuře, aby maso zůstalo šťavnaté a kůže křupavá: Pomůže alobal i papírová utěrka
Mýty a fakta: Platí, že se houbová jídla nesmějí ohřívat a zapíjet alkoholem? Odborník vysvětluje, co je pravda
Hodnocení 11× Časté chyby při ohřevu omáček: Připálení nebo škraloup? Poradíme, jak tomu předejít
Které potraviny nedávat do mikrovlnky? Nebezpečí hrozí nejen u ohřívaných hub, ohrozit zdraví může i špenát nebo celer
Holka u plotny radí: Nastavovaná sekaná vyjde levněji a chutná výborně i druhý den, takhle ji děláme u nás doma
Plněné papriky v tomatové lázni: Šťavnatá masová náplň s rajčatovou omáčkou vytvoří dokonalou chuťovou kombinaci
Šopák aneb Šopský salát: Ten pravý bulharský dochutí speciální sýr a na přípravu stačí jen čtyři suroviny