Krevety se valí na Česko. Dva týdny si je můžete užít v desítkách restaurací, zkuste třeba krevetový koktejl s whisky
Třešňová marmeláda bez chemie: Na sladkou a létem vonící dobrotu potřebujete jen tři ingredience, chuť je božská
11 foto Hodnocení 38× Co vše umí horkovzdušná fritéza? Zvládnete v ní více pokrmů, než jen ty smažené
5 foto Hodnocení 57× Jak správně ohřát klobásu? Takto si na ní skvěle pochutnáte, aniž by praskla
11 foto Hodnocení 7× Jak správně rozpéct pečivo? S našimi tipy nepoznáte, že není čerstvě upečené
5 foto Hodnocení 28× Jak ohřívat řízky, aby zůstaly chutné a křupavé? Poradíme hned několik způsobů
Jak perfektně ohřát pečené kuře, aby maso zůstalo šťavnaté a kůže křupavá: Pomůže alobal i papírová utěrka
Mýty a fakta: Platí, že se houbová jídla nesmějí ohřívat a zapíjet alkoholem? Odborník vysvětluje, co je pravda
Hodnocení 9× Časté chyby při ohřevu omáček: Připálení nebo škraloup? Poradíme, jak tomu předejít
Které potraviny nedávat do mikrovlnky? Nebezpečí hrozí nejen u ohřívaných hub, ohrozit zdraví může i špenát nebo celer
9 foto 13 nejlepších funkcí mikrovlnky pro rok 2022: Konec obyčejného ohřívání, high-tech přístroje vaří, smaží i grilují!
Hodnocení 106× Jak ohřívat knedlíky. Co s těmi zbylými? Jaké tradiční jídlo z nich můžeme připravit?
Cukroví na poslední chvíli: Vosí hnízda, tatrankové kuličky, šuhajdy nebo sladký salám zvládnete levou zadní
Domácí pěstování: Rychlení zeleniny a bylinek není žádná věda. Dobrou sklizeň zajistí pařeniště i obyčejné PET lahve
Pět variant chřestu: Krémová polévka pro labužníky, dokřupava osmažený v těstíčku a luxusní chuť má jako náplň v palačince
Steak s omáčkou z pečeného česneku a brambory v popelu Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 Mama-mia 70 min