Lesácký kotlet: Nádherně šťavnaté a pořádně pikantní kotletky díky dokonalé kombinaci chutí mají ten správný říz
Főzelék je něco mezi polévkou a gulášem. Maďarský pokrm plný zeleniny je vynikající se sázeným vejcem
Hodnocení 107× APRÍL! Máme v rukávu pár triků, jak někoho nachytat. Na závěr přinášíme vtipný kvíz
Hodnocení 30× Na Bílou sobotu pečeme mazance, beránky a velikonoční hlavičku. Křesťané světí oheň a očekávají vzkříšení Ježíše
Hodnocení 12× Na Velký pátek naši předci podléhali mnoha pověrám a obyčejům. Dodržovali přísný půst
Hodnocení 83× Šestá a poslední postní neděle, Květná, je i v kuchyni ve znamení pučících a mladých rostlin
Hodnocení 10× Páté postní neděli se říkalo Smrtná. Po vyfukování vajíček můžete vaječný obsah lahodně zužitkovat
Hodnocení 16× Základní symboly Velikonoc v kuchyni: Pečeme zajíčky, beránky, kuřátka a zdobíme kraslice
Připravte si vynikající játrové knedlíčky do polévky. Nejlépší jsou z jemných kuřecích jater v kombinaci se správným kořením
14 foto Otestovali jsme nové hamburgery od Přemka Forejta: Za sjezd z dálnice stojí jen varianta se šťavnatým hovězím a čtyřmi okurkami
Sezona letních jablek je tady. Tohle je 5 nejlepších způsobů, jak je zpracovat. Připravte z nich pikantní čatní nebo jablečný ocet