Perfektní „holanďák“ podle Jana Punčocháře: Šéfkuchař ukázal, jak připravit šťavnatou a křupavou klasiku plnou chutí
První republika s Kristinou: Báječné cukroví medvědí tlapky voní po mandlích a citronu. Máte doma také tyhle formičky?
KVÍZ: Skladování vánočního cukroví může být oříšek. Víte, jaké nádoby zvolit a kam je v bytě umístit, abyste si nezkazili Vánoce?
Kvíz Hodnocení 107× APRÍL! Máme v rukávu pár triků, jak někoho nachytat. Na závěr přinášíme vtipný kvíz
Hodnocení 31× Na Bílou sobotu pečeme mazance, beránky a velikonoční hlavičku. Křesťané světí oheň a očekávají vzkříšení Ježíše
Hodnocení 12× Na Velký pátek naši předci podléhali mnoha pověrám a obyčejům. Dodržovali přísný půst
Hodnocení 94× Šestá a poslední postní neděle, Květná, je i v kuchyni ve znamení pučících a mladých rostlin
Hodnocení 11× Páté postní neděli se říkalo Smrtná. Po vyfukování vajíček můžete vaječný obsah lahodně zužitkovat
Hodnocení 16× Základní symboly Velikonoc v kuchyni: Pečeme zajíčky, beránky, kuřátka a zdobíme kraslice
Voňavé dýňové karí podle Adama z MasterChef Česko: Je to tak jednoduché a chutné, že to zvládne úplně každý, říká
Brambory zapečené se surimi, pórkem, kapkou smetany a parmazánem Recept ještě nebyl hodnocen 4,7 Eliza