Panenka, kýta nebo krkovice? Víme, které maso se perfektně hodí na nudličky, aby byly měkké, šťavnaté a plné chuti
Babiččina spíž: Nejvoňavější způsob, jak zpracovat úrodu hrušek – recept na povidla, co vydrží celou zimu
Velký test koláčů v Praze: Kde koupíte dobré koláčky za 36 Kč a kde excelentní koláče za 88 Kč? Tyhle podniky vedou!
9 foto Hodnocení 1× Tyčový mixér a jeho využití v kuchyni: Malý pomocník vám ušetří spoustu práce
Hodnocení 37× Časté chyby při používání ručního šlehače: Pokud je děláte taky, je načase přestat
Hodnocení 15× Jak pasírovat luštěniny nebo zeleninu na omáčku? Máme to mnohem snazší než naše babičky
Hodnocení 12× Rozebírání a umývání použitého mixéru není nic příjemného. Vyzkoušejte vychytávku, jak umýt mixér snadno a rychle
Jak dlouho vydrží pečicí papír a jaký zvolit, aby se dal na pečení využít opakovaně? Všímat si musíme hlavně gramáže
Připravit skvělé domácí máslo je snadné: Vyzkoušeli jsme, zda vyjde levněji než to z obchodu i jaké má výhody