Vánoce Terezy Kostkové voní polévkou kapustnicí a oplatkami s medem. Cukroví si objednává zdravé low carb
Jak dlouho péct vánočku: Záleží nejen na její velikosti, ale i vykynutí. S těmito fígly se vám zaručeně povede
Jan Punčochář prozradil, jak na dokonalý vepřový řízek: Po obalení musí maso hned na pánev s dobře rozpáleným tukem
9 foto Hodnocení 1× Tyčový mixér a jeho využití v kuchyni: Malý pomocník vám ušetří spoustu práce
Hodnocení 40× Časté chyby při používání ručního šlehače: Pokud je děláte taky, je načase přestat
Hodnocení 17× Jak pasírovat luštěniny nebo zeleninu na omáčku? Máme to mnohem snazší než naše babičky
Hodnocení 14× Rozebírání a umývání použitého mixéru není nic příjemného. Vyzkoušejte vychytávku, jak umýt mixér snadno a rychle
Znojemský nálev dá křupavým okurkám tu nejlepší chuť. Důležitý je voňavý kopr, pikantní křen i další nezbytné ingredience
Živáňská pečeně v horkém popelu: Maso ve slovenské specialitě zůstane báječně šťavnaté a brambory neuvěřitelně lahodné
Krémové kokosové řezy: Jemný a voňavý dezert s pudinkovým krémem je krásně vláčný, kokos potřebuje speciální úpravu