Špendlíková zavařenina: Sladká vzpomínka na dětství se snadno připravuje, voní po vanilce a skvěle chutná na palačinkách
Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
Jak na skvělý šípkový džem? Šípky se musí dobře očistit, dvakrát propasírovat a ochutit správnou směsí voňavého koření
8 foto Hodnocení 10× Jak sbírat a sušit šípky? Nasbírejte vitamínovou nálož během podzimní procházky
Tajemství té nejlepší šípkové omáčky: Šípkové pyré s malým obsahem cukru, kořenová zelenina a vhodné víno
Hodnocení 47× Jak připravit čaj z čerstvých šípků? Chutí i vůní je výraznější než ze šípků sušených
Domácí šípkový džem: Nejsladší je z přemrzlých šípků a nemusí být jen ke kančímu, báječně chutná v koláčích
Hodnocení 55× Jak a kdy sbírat šípky? Správné načasování je zárukou zralých šípků plných vitamínů
Dokonalé šípkové víno: Podzimní životabudič s příjemně nakyslou chutí se dá bez potíží připravit i doma
Cmunda po Kaplicku: Jihočeský bramborák s uzeným je voňavá, křupavá a šťavnatá dobrota, kterou připravíte za chvilku
Recepty na tři speciality z Oktoberfestu: Sýrová pomazánka obatzda, sýrové špecle i bramborový salát chutnají skvěle
Vepřová líčka s pomerančovou omáčkou a gratinovanou bramborou s alioli Recept ještě nebyl hodnocen 4,8 Miquel