Jak na perfektní lokše: Tenké bramborové placky jen ze tří surovin jsou snazší než knedlíky a chutnají ke kachně i nasladko
Hodnocení 14× Jak připravit lahodný šípkový čaj? Použijeme šípky čerstvé i sušené, celé nebo drcené
Hodnocení 20× Jak sbírat šípky a jaké plody se hodí ke sběru? Pro sušení zvolte správnou teplotu
Jak na skvělý šípkový džem? Šípky se musí dobře očistit, dvakrát propasírovat a ochutit správnou směsí voňavého koření
8 foto Hodnocení 13× Jak sbírat a sušit šípky? Nasbírejte vitamínovou nálož během podzimní procházky
Tajemství té nejlepší šípkové omáčky: Šípkové pyré s malým obsahem cukru, kořenová zelenina a vhodné víno
Hodnocení 61× Jak připravit čaj z čerstvých šípků? Chutí i vůní je výraznější než ze šípků sušených
Domácí šípkový džem: Nejsladší je z přemrzlých šípků a nemusí být jen ke kančímu, báječně chutná v koláčích
Hodnocení 67× Jak a kdy sbírat šípky? Správné načasování je zárukou zralých šípků plných vitamínů
Dokonalé šípkové víno: Podzimní životabudič s příjemně nakyslou chutí se dá bez potíží připravit i doma
Halušky se zelím: Základem je výběr správných brambor i mouky a jejich poměr, dušené zelí dodá nový rozměr chuti
Eliška Krásnohorská musela dodržovat dietu, tučné maso a kořeněná jídla jí škodily, na jejím stole kralovala zelenina