Jak na dokonalou bruschettu? Slavná italská topinka sází na čerstvá rajčata a bazalku. Pak chutná božsky i u nás
Záchrana v záplavě švestek: Pečená povidla skoro bez práce. Voňavá, hustá a akorát sladká pouze z jedné suroviny
Nejrychlejší kuře na paprice máte na stole do 30 minut: Stačí zvolit správný druh masa i přílohy, pozor na použití smetany
Jak na skvělý šípkový džem? Šípky se musí dobře očistit, dvakrát propasírovat a ochutit správnou směsí voňavého koření
8 foto Hodnocení 12× Jak sbírat a sušit šípky? Nasbírejte vitamínovou nálož během podzimní procházky
Tajemství té nejlepší šípkové omáčky: Šípkové pyré s malým obsahem cukru, kořenová zelenina a vhodné víno
Hodnocení 50× Jak připravit čaj z čerstvých šípků? Chutí i vůní je výraznější než ze šípků sušených
Domácí šípkový džem: Nejsladší je z přemrzlých šípků a nemusí být jen ke kančímu, báječně chutná v koláčích
Hodnocení 63× Jak a kdy sbírat šípky? Správné načasování je zárukou zralých šípků plných vitamínů
Dokonalé šípkové víno: Podzimní životabudič s příjemně nakyslou chutí se dá bez potíží připravit i doma
15 foto Prostřeno vás pošle na cestu kolem světa: Marocký Tajine vystřídá wagyu steak. A víte, jak se správně dělá caesar salát?
Kokosové mléko dávám i do segedínu, prozradila Vilma Cibulková. Jiřinu Bohdalovou naučila vepřové maso na kari
Jídelní rozmary slavných: Charlie Chaplin miloval obyčejné palačinky a tenhle slaný koláč s hovězím masem
Ploché kuře (Crapaudine) s pečenými cibulemi, brambory a jablky Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 Eliza 90 min
Krůtí stehno pečené na žampionech a olivách v pivní lázni Recept ještě nebyl hodnocen 4,7 thomassinno 60 min