Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
KVÍZ: Umíte vyslovit názvy jídel, která se objevují v českých restauracích? Ověřte si své jazykové dovednosti
7 foto Hodnocení 19× Co se dává první na pizzu? Kdy přidat sýr, aby zůstal krásně rozteklý a nevysušený
8 foto Hodnocení 8× Jak udělat domácí klobásy? Vyrobte si doma poctivé uzeniny přesně podle své chuti
5 foto Hodnocení 2× Uzené klobásy využijete do mnoha výborných pokrmů. Prohlédněte si jejich přehled
9 foto Hodnocení 4× Jak přeudit špekáčky v domácí udírně? Díky uzení získají krásnou barvu a chuť
Domácí ruské vejce: Na retro svačinku je kromě vejce potřeba bramborový salát, zelenina a speciálně upravená majonéza
5 foto Hodnocení 30× Desatero rad na téma uzení masa: Jak nakládat do soli a jak dlouho maso udit
Hodnocení 22× Uzení domácích klobás: Důležité je správné naložení masové směsi a teplota v udírně
Hodnocení 48× 7 receptů ze špekáčků: Výborně chutnají naložené, zapečené s pivem i připravené se zelím
Hodnocení 8× Uzeniny v teplé kuchyni: Výrazně zlepší chuť pokrmů, vaření s nimi je obvykle jednoduché a rychlé
Velký přehled nejznámějších druhů párků: Frankfurtské se hodí do polévky, debrecínské na gril a spišské k zapékání
Křupavá pivní sláma. Hranolky z chleba jsou vynikající levnou a rychlou chuťovkou a báječné jsou nejen k pivu
Jak grilovat makrelu? Správně ji nařízněte, naložte na chvíli do bylinkové marinády a grilujte nejprve kůží dolů