Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 997 kJ / 4 062 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 271,03 g |
Tuky | 218,61 g |
Vláknina | 55,88 g |
Cholesterol | 966 mg |
Sodík | 22,19 g |
Sůl | 53,20 g |
Sacharidy | 191,28 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Uzeniny zapečené s kysaným zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rmw
Moje poznámka
Uzeniny zapečené s kysaným zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rmw
Nejnovější recepty
Jahodový džem s mandlemi
Přidáno před 9 hodinami
Třešňovo-kakaový moučník
Přidáno před 10 hodinami
Srbská fazolová polévka s koprem
Přidáno před 12 hodinami
Jahodový jogurt
Přidáno 13. 6. 2025 21:33
Lotus poháry s ovocem
Přidáno 13. 6. 2025 14:31
Rýže s brokolicí, kapií, žampiony a kukuřicí
Přidáno 13. 6. 2025 08:39
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Skořicový pletenec (Estonský kringel)
káťa před 3 hodinami
Hrníčková bábovka s tvarohem a olejem
Vytvarnik před 6 hodinami
Ostravská kapustnice
Kajkajak před 7 hodinami
Brambory s brynzou a smetanou
Ana_Kreb před 8 hodinami
Velikonoční hlavička
ivka315 před 9 hodinami
Zapečené žampiony s nivou
oligarda před 10 hodinami
Kedlubnové zelí
vanilj před 10 hodinami
Kefírové muffiny s borůvkami
Denade před 12 hodinami
Vaječná pomazánka
Valis před 12 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Fitulka před 12 hodinami
Tématické fráze:
kysané zelí recept,
jelito se zelím,
recepty z uzenin,
zapečené maso se zelím,
recepty z kysaného zelí,
mleté maso zapečené se zelím,
zapečené hlávkové zelí s uzenym,
uzene maso se zelim,
zapecene uzene maso se zelim,
jelita se zelím,
pokrmy z kysaného zelí,
zapečené jelita,
zapečené nudle se zelím,
zapecene veprove maso se zelim,
pečené jelito s bramborem,
pečené klobásy se zelím,
kureci stehna se zelim,
maso zapečené se zelím,
pokrmy se zelim,
zapečené kuřecí maso se zelím
Suroviny:
slanina,
zelí kysané,
brambory,
krkovice uzená,
klobása papriková,
párky,
cibule,
česnek,
bobkový list,
koření hřebíček,
pepř,
koření nové koření,
víno bílé,
vývar hovězí,
pepř mletý,
sůl
Komentáře (3)