Tradiční polévka kaldoun ze zbytků pečené kachny: Zjemněná smetanou a voňavá po muškátovém oříšku chutná božsky
Frankfurtská polévka voní paprikou a pikantními párky: S fazolemi a bramborami výborně zasytí a rychle zahřeje
Jablečný koláč s pudinkem a piškoty je báječně vláčný a díky drobence krásně křupavý. Překvapí snadnou přípravou
10 foto Velikonoční jidáše a vrkoč podle Petry Burianové: Voní medem a krásně ozdobí stůl, říká první vítězka Peče celá země
4 foto Hodnocení 10× Masopustní věnce a vrkoče: Oblíbené sladké pečivo je krásnou jedlou dekorací
Jak na masopustní vrkoče: Nadýchané sváteční koláče voní tvarohem a vanilkou a tradičně se pekly k muzice
Pita chléb: Kulinářský poklad z Blízkého východu pomůže vytvořit dokonalý gyros i kebab, jeho příprava je snadná