Vrstvená jablková buchta
Snad nejčastěji použitým druhem ovoce k pečení u nás jsou jablka. Moučníkům totiž dodají dokonalou chuť, vůni a šťavnatost. Nejinak je tomu i v případě této snadné buchty, kdy do těsta zamícháme plátky jablek a upečeme.
Suroviny pro 1 kus
1kus
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 198 kJ / 1 481 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 26,50 g |
| Tuky | 8,92 g |
| Vláknina | 27,60 g |
| Cholesterol | 12 mg |
| Sodík | 211 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 310,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 10. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vrstvená jablková buchta
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VO5O9
Moje poznámka
Vrstvená jablková buchta
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VO5O9
Nejnovější recepty
Cottage pie - pečená kaše s masovou směsí
Přidáno před 1 hodinou
Vinná klobáska v kabátku
Přidáno před 2 hodinami
Rybí filé s rajčaty a kapary
Přidáno před 2 hodinami
Rybí polévka s krupicí
Přidáno před 2 hodinami
Sardinková pomazánka podle ČSN
Přidáno před 2 hodinami
Hřejivý karamelový Salko likér
Přidáno před 7 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejlepší marokánky
Lada008 před 3 minutami
Krevety v máslové smetaně
Sahula před 51 minutami
Banánové zdravé brownies
Hilperos před 52 minutami
Vepřové nudličky po thajsku
Sahula před 58 minutami
Putimské vepřové nudličky
Sahula před 1 hodinou
Paprikový perkelt s vařenými vejci
MilosCz před 2 hodinami
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
jana.kulkova před 4 hodinami
Babiččin vaječný koňak
[email protected] před 4 hodinami
Suroviny:
jablko,
vejce,
mouka hladká,
cukr,
mléko,
kypřící prášek do pečiva,
cukr moučkový
Komentáře (3)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0