Vrstvená jablková buchta
Snad nejčastěji použitým druhem ovoce k pečení u nás jsou jablka. Moučníkům totiž dodají dokonalou chuť, vůni a šťavnatost. Nejinak je tomu i v případě této snadné buchty, kdy do těsta zamícháme plátky jablek a upečeme.
Suroviny pro 1 kus
1kus
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 198 kJ / 1 481 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,50 g |
Tuky | 8,92 g |
Vláknina | 27,60 g |
Cholesterol | 12 mg |
Sodík | 211 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 310,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 10. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vrstvená jablková buchta
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VO5O9
Moje poznámka
Vrstvená jablková buchta
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VO5O9
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Avokádová pomazánka
Přidáno před 3 hodinami
Belgické vafle
Přidáno před 9 hodinami
Americké cookies s borůvkami
Přidáno před 12 hodinami
Quiche inspirovaný Herbářem
Přidáno před 13 hodinami
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno 20. 8. 2025 13:13:34
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno 20. 8. 2025 08:31:46
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dědova dršťková polévka
Zuzanka A před 1 hodinou
Špagety v nivě
Routilka před 3 hodinami
Cuketový koláč s ovocem
Kratule před 3 hodinami
Domácí sekana se sýrem
UnholyKetty před 4 hodinami
Skopové maso v špenátovo - smetanové sťávě
Radovan123 před 6 hodinami
Kynuté vdolečky
Alena Kovarova před 6 hodinami
Fofr broskvový koláč
Morgiana před 6 hodinami
Kefírové muffiny s borůvkami
veronika_straka před 6 hodinami
Suroviny:
jablko,
vejce,
mouka hladká,
cukr,
mléko,
kypřící prášek do pečiva,
cukr moučkový
Komentáře (4)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0