Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vrabec

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

18. 10. 2018 18:25

Suroviny

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept mám od tety Hele a následně i od mamky.

Je dobré nechat maso naložené, samozřejmě to není nutnost, ale aspoň pár hodin je dobrých, většinou nechávám v ledničce přes noc a misku přikryji potravinovou folií.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: maso na vrabce vrabec top recept moravský vrabec boršč podle viléma vrabce vepřovy vrabec v troube naložený moravský vrabec recept maso na vrabcr mletý vrabci vepřový vrabci jak naložit maso na vrabce nalozit maso na vrabce nalozeny veprovy vrabec recept brabce naložený naložení vrabci vrabci recept vrabci z do trouby sojové maso ala vrabec recept vrabci naložení masa na vrabce recepty vrabci

Suroviny: maso vepřové, cibule, sůl, kmín mletý, kečup sladký, česnek, cibule červená

TopRecepty.cz

Vrabec

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/x4N3