Klasická zelňačka: Kysané zelí a brambory jsou základ, kousky masa z voňavých uzených žeber polévku chuťově obohatí
Bramborový guláš s klobásou: Klasický základ doplněný o lečo dodá jídlu šťavnatost a zajímavou lehce nakyslou chuť
Ochutnejte Belgii: Kde si dát nejlepší hranolky, kam na vafle rozplývající se na jazyku a proč si u stánku koupit gentský nos
7 foto Hodnocení 1× Desatero rad na téma masopust: Je svátkem veselí, tance, masek a dobrého jídla
Novoroční zvyky a pověry: Čočka zajistí peníze, vepřový ovar a uzené přinesou štěstí, s rybami vám ale zase uplave
6 foto Hodnocení 4× Dožínky jsou svátky sklizně. Co dalšího o nich víte? Ověřte si znalosti v kvízu
Hodnocení 107× APRÍL! Máme v rukávu pár triků, jak někoho nachytat. Na závěr přinášíme vtipný kvíz
Svatý neboli Pašijový týden začíná. Jak se říká jednotlivým dnům a jaké se s nimi pojí zvyky a tradice?
Hodnocení 10× Jak na to, aby barborky vykvetly? Oblíbenou vánoční dekoraci musíme připravit včas
Hodnocení 30× Na Bílou sobotu pečeme mazance, beránky a velikonoční hlavičku. Křesťané světí oheň a očekávají vzkříšení Ježíše
Hodnocení 12× Na Velký pátek naši předci podléhali mnoha pověrám a obyčejům. Dodržovali přísný půst
Hodnocení 7× Na Zelený čtvrtek si určitě uvaříme něco zeleného. Využijeme zeleninu nebo čerstvé bylinky
Hodnocení 90× Šestá a poslední postní neděle, Květná, je i v kuchyni ve znamení pučících a mladých rostlin
Hodnocení 11× Páté postní neděli se říkalo Smrtná. Po vyfukování vajíček můžete vaječný obsah lahodně zužitkovat
Hodnocení 16× Základní symboly Velikonoc v kuchyni: Pečeme zajíčky, beránky, kuřátka a zdobíme kraslice
Jídelní rozmary slavných: Scarlett Johanssonová si před cvičením dává čokoládu a miluje nadýchané banánové muffiny
4 foto Konec namáhavého klečení a ohýbání zad: Trendem letošní sezony jsou zvýšené záhony. Na tohle musíme myslet při jejich plánování
Na domácí radler stačí smíchat pouze dvě ingredience. Chuť však ovlivní jejich pořadí a důležité je správné držení sklenice