Pět jednoduchých valentýnských dezertů pro zamilované chvíle. Využijte lahodnou čokoládu, voňavé jahody i mascarpone
Kremrole s malinovým sněhem podle receptu Josefa Maršálka: Hodí se jako valentýnský dezert a zvládnete je snadno
Čokoládový fondant paní Columbové z Hliněné bašty nadchne všechny milovníky čokolády. Nejlepší je podávaný se zmrzlinou
5 foto Hodnocení 9× Desatero rad na téma srnčí maso: Objevte kouzlo zvěřiny, která má nezaměnitelnou chuť
7 foto Hodnocení 21× Jak upravit kančí kýtu? Poradíme několik triků, jak dosáhnout dokonalé chuti
5 foto Hodnocení 6× Srnčí maso a jeho specifika: Čím se liší od ostatních druhů zvěřiny a jak ho zpracovat
7 foto Hodnocení 52× Divočák na talíři: Jak správně zpracovat a připravit toto výrazné zvěřinové maso
9 foto Hodnocení 8× Jaká zvěřina je vhodná na guláš? Poradíme, z kterého masa uvaříte chutné guláše
5 foto Hodnocení 22× Co uvařit ze srnčího masa? Vyberte si nejen z tradičních, ale i z nezvyklých receptů
4 foto Hodnocení 14× Jak naložit srnčí maso na guláš? Ta pravá marináda dodá guláši dokonalou chuť
5 foto Hodnocení 5× Jaké koření na zvěřinu? To správné dokonale zvýrazní a podtrhne výsledný pokrm
6 foto Hodnocení 28× Jak připravit bažanta? Může se péct, dusit i vařit a my poradíme, jak na to
9 foto Hodnocení 11× Desatero rad na téma zvěřina: Jak na srnčí, jelení a další zvěřinu v kuchyni
8 foto Hodnocení 1× Jak a proč mořit maso? Moření se týká především zvěřiny, jehněčího a skopového masa
13 foto Samosběr českého česneku: Kilo kvalitního česneku stojí jenom 110 Kč a vybírat můžete ze šesti různých odrůd
13 foto Kristýna z Peče celá země má podporu doma: Manžel říkal, že jsem nejlepší, i když jsem místo donutů udělala zdrclé langoše