Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 809 kJ / 2 344 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,33 g |
Tuky | 121,98 g |
Vláknina | 6,90 g |
Cholesterol | 944 mg |
Sodík | 43 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 269,90 g |
Postup přípravy
Krok 1: Ze surovin vypracujeme těsto, které necháme 2 hodiny v lednici odpočinout.
Krok 2: Vyválíme a vykrajujeme zvonečky, které klademe na plech vyložený pečícím papírem.
Ve středně vyhřáté troubě upečeme. Krok 3: Po vychladnutí polovinu zvonečků namáčíme do čokoládové polevy a ozdobíme.
Slepujeme ochuceným krémem.
Ve středně vyhřáté troubě upečeme. Krok 3: Po vychladnutí polovinu zvonečků namáčíme do čokoládové polevy a ozdobíme.
Slepujeme ochuceným krémem.
Zveřejněno 17. 12. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zvonky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YPgO
Moje poznámka
Zvonky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YPgO
Nejnovější recepty
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno před 2 hodinami
Hovězí maso na pivě
Přidáno před 23 hodinami
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno 17. 10. 2025 18:14:00
Rybí závitek z makrely
Přidáno 17. 10. 2025 18:01:29
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno 17. 10. 2025 17:53:01
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno 17. 10. 2025 17:37:31
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová krkovička na žampionech se smetanou
Rmdra před 37 minutami
Buchta Fešák
kabelka.ondrej před 1 hodinou
Pečené kaštany z horkovzdušné fritézy
romanzabr123 před 1 hodinou
Snadný štrúdl
Ivace před 1 hodinou
Domácí škvařené sádlo
Mathilda před 1 hodinou
Pudink v mikrovlnné troubě
D.strelcova@seznam.cz před 1 hodinou
Celerová pomazánka à la humr
Tonja před 2 hodinami
Skoro rybí salát z květáku
Tonja před 2 hodinami
Budapešťská pomazánka
Tonja před 3 hodinami
Tvarohová pomazánka s mrkví - „Falešná treska“
Tonja před 3 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
cukr moučkový,
máslo,
žloutek,
kůra citronová,
krém máslový,
nutella,
poleva čokoládová,
zdobení
Komentáře (1)