Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 809 kJ / 2 344 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 38,33 g |
| Tuky | 121,98 g |
| Vláknina | 6,90 g |
| Cholesterol | 944 mg |
| Sodík | 43 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 269,90 g |
Postup přípravy
Krok 1: Ze surovin vypracujeme těsto, které necháme 2 hodiny v lednici odpočinout.
Krok 2: Vyválíme a vykrajujeme zvonečky, které klademe na plech vyložený pečícím papírem.
Ve středně vyhřáté troubě upečeme. Krok 3: Po vychladnutí polovinu zvonečků namáčíme do čokoládové polevy a ozdobíme.
Slepujeme ochuceným krémem.
Ve středně vyhřáté troubě upečeme. Krok 3: Po vychladnutí polovinu zvonečků namáčíme do čokoládové polevy a ozdobíme.
Slepujeme ochuceným krémem.
Zveřejněno 17. 12. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zvonky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YPgO
Moje poznámka
Zvonky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YPgO
Nejnovější recepty
Roláda s pečeným čajem
Přidáno před 2 hodinami
Losos podle Marka Raditsche
Přidáno před 3 hodinami
Vaječná omeleta s tuňákem, sýrem a slaninou
Přidáno před 4 hodinami
Pomerančové cukroví
Přidáno před 4 hodinami
Jehněčí guláš s kapií
Přidáno před 15 hodinami
Kapr na asijský způsob podle Marka Raditsche
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka s krupicí a vejcem
JiZa5 před 1 hodinou
Zdravý banánový chlebík
jitkaspate před 2 hodinami
Mřížkový koláč - osvědčený
Evellinka před 2 hodinami
Biskupský chlebíček
HelenaR před 2 hodinami
Rychlá tvarohová buchta hrnková
verydlask před 3 hodinami
Řízky z mletého masa, sýru a mrkve
Leni1970 před 4 hodinami
Perníčky naší Haničky
Sova1 před 5 hodinami
Pikantní buřty na pivu a Moravance
Slavista62 před 9 hodinami
Fofr broskvový koláč
Martula před 14 hodinami
Mleté maso na špagety
Kajkajak před 16 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
cukr moučkový,
máslo,
žloutek,
kůra citronová,
krém máslový,
nutella,
poleva čokoládová,
zdobení
Komentáře (1)