Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nastrouhat červenou řepu je snadné, protože je poměrně měkká. Problém je v něčem jiném, a to v jejím výrazném barvivu. Může se stát, že si potřísníte oblečení, ale ani obarvené ruce nejsou důvodem k radosti.

Červená řepa je vynikající, ale její barvivo je tak silné, že dokáže způsobit pořádnou neplechu – potřísněné oblečení, obarvené ruce, nedej bože barvivo vsáklé do světlé kuchyňské linky. Předejít tomu jde jednoduchým trikem.

Jak se neušpinit při krájení řepy

Je to opravdu velmi jednoduché.

  1. Do většího pevnějšího sáčku vložíme celé struhadlo.
  2. Pomocí salátových kleští nebo třeba vidličky přemístíme řepu opatrně do sáčku.
  3. Červenou řepu nastrouháme přes sáček a struhadlo zase opatrně vyndáme.

Komentáře

Přidat komentář

Přidat komentář

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více