Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Limitovaná mikulášská nabídka

Do obchodu

Jablečný ocet

Hodnocení receptu je 3,5 (2×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

21. 9. 2020 17:29

Suroviny pro 1

1

Nutriční hodnoty

Energie2 089 kJ / 499 kcal
Bílkoviny4,00 g
Tuky3,47 g
Vláknina26,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 33 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy100,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

StandaCB

19. 1. 2022 10:33

sunny.sofi: No, tu sterilaci opravdu doporučuji. Bez ní tam totiž zůstanou bakterie, které způsobují pěkné průjmy.

sunny.sofi sunny.sofi

18. 1. 2022 21:01

Ocet si dělám pravidelně, třeba i ze zbylých slupek či zbytků jablek při výrobě štrúdlu.
Jednou jsem lahev zakryla plátýnkem, dala do temné spíže (skříň na chodbě, ani teplo, ani zima) a zapomněla na ni. Když jsem ji za cca měsíc našla, ocet byl hotový, stačilo přecedit do lahve. Nesterilizuji, průběžně vyrábím zhruba 1/2 litrovky, stíhám spotřebovat.
;-) Tip pro lenochy, jako jsem já, které děsí každodenní míchání atd. ;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: jablko, voda

TopRecepty.cz

Jablečný ocet

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/B3Dx