Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jednoduchý piškotový korpus s lehkým krémem a ovocem v želatině je vítanou součástí svátečního stolu hlavně v létě, ale strávníky potěší i kdykoliv během roku. Kromě sezónního ovoce můžeme totiž použít i ovoce kompotované.

Upéct piškotový korpus jsme vás naučili v našem jiném článku. Pokud místo dortu chcete upéct řezy pro větší počet mlsounů, připravte těsto z 2–2,5 krát většího množství surovin a upečte ho na plechu vyloženém papírem na pečení.  Na zchladlý korpus použijte některý z lehkých krémů podle dalšího článku:

Jak udělat želatinu s ovocem

Nabízíme několik praktických rad. Je na vás, které využijete.

Pro začátečníky jsme připravili videorecept na jahodové řezy se smetanou a želatinou popsané pěkně krok za krokem. Doporučujeme vyzkoušet.

 

Komentáře

Další tipy a triky

Naposledy jste si prohlédli