Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 132 kJ / 2 900 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,72 g |
Tuky | 154,24 g |
Vláknina | 12,50 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 536 mg |
Sůl | 1,85 g |
Sacharidy | 313,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 2. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ovocné řezy se želatinou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GNr8
Moje poznámka
Ovocné řezy se želatinou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GNr8
Nejnovější recepty
Meruňkový páj
Přidáno před 8 hodinami
Třešňový džem s griotkou
Přidáno před 9 hodinami
Rebarborový džem s hodně zralými jahodami
Přidáno před 9 hodinami
Pikantní angreštový džem s ostružinami
Přidáno před 10 hodinami
Banánovo-meruňková marmeláda s meduňkou
Přidáno před 10 hodinami
Mirabelky ve vlastní šťávě
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šneci z listového těsta
Kava 2 před 3 hodinami
Meruňkový koláč s drobenkou
AndreaAbb před 5 hodinami
Hop do vody - přílohové noky
hanaw před 7 hodinami
Cuketová omáčka na špagety
rejt9 před 8 hodinami
Babiččiny tvarohové šátečky s tvarohem
Olympus před 9 hodinami
Propadlá pudinková buchta s jahodami
collins před 10 hodinami
Vdolky naší holky
Martina S. před 11 hodinami
Květákové placičky
Linova před 11 hodinami
Kmínová polévka s cizrnou
Konsel před 12 hodinami
Tématické fráze:
ovocne rezy se zelatinou,
řezy s ovocem a želatinou,
ovocne rezy s zelatinou,
ovocný řez se zelatinou,
ovocné řezy se želatinou recept,
ovocný rez s zelatinou,
řezy se želatinou,
řezy s želatinou,
ovocný řez s želatinou recept,
rez s ovocem a zelatinou,
ovocný želatinový řez,
ovocná želatina,
piškotové řezy s ovocem a želatinou,
ovocné řezy s tvarohem a želatinou,
ovocné řezy,
řezy ovocné,
rezy ze zelatinou,
rezy z zelatinou,
ovocne řezy se šlehačkou a želatinou,
řez se zelatinou
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr krupice,
kokos,
olej,
voda,
vejce,
prášek do pečiva,
želatina,
cukr krupice
Komentáře (1)