15 receptů s koprem: Vychutnejte si ty nejžádanější dobroty naší kuchyně
Kopr patří k oblíbeným rostlinám našich zahrad. Je skvělé si donést trochu aromatické natě, která ještě před chvílí rostla. Jemně nakrájený kopr se přidává do polévek, omáček i pomazánek. Může dochutit masová jídla a je důležitý při zavařování zeleniny.
Kopr je aromatická rostlina, která se snadno pěstuje a pokud ji necháme vysemenit, často znovu vyklíčí a opakovaně roste. Krásné a svěží natě vypěstujeme ve skleníku nebo fóliovníku - než se začne rozrůstat plodová zelenina, už budeme mít dostatečnou zásobu uloženou v mrazničce. Kopr by neměl na naší zahradě chybět, abychom z něj mohli připravovat všechny ty báječné dobroty.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Recepty ve výběru
- Koprová omáčka
- Babiččina rychlá kulajda
- Kvašáky
- Řecké tzatziky
- Americké okurky
- Stroganoff podle dědy šéfkuchaře
- Žampionový krém
- "Znojemský" nálev na okurky
- Lahodná pomazánka z uzené makrely
- Boršč z Arbatu
- Nakládané zelí do klasického sudu
- Zelný salát s mrkví a koprem
- Plněné brambory s bylinkami (vegan)
- Losos s koprovým přelivem
- Rybí filé v jogurtu a rajském protlaku
1/15
1/15
Komentáře