Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kinder mléčný řez je oblíbená čokoládová pochoutka, které je ale v originálním balení poměrně malé množství. Pokud si chcete mléčného řezu dopřát víc, doporučujeme si upéct domácí, ale stejně dobrou variantu.

Připravit domácí verzi Kinder mléčného řezu není složité ani časově náročné. Výsledkem je „obří“ podoba této nadýchané sladké svačinky, po které se však pravděpodobně zapráší přibližně stejně rychle.

Jak na Kinder mléčný maxi řez

Na Kinder mléčný řez si připravte potřebné suroviny a plech.

  1. Vejce a cukr vyšlehejte do světlé nadýchané pěny.
  2. Přidejte prosátou mouku a prosáté kakao a opatrně promíchejte.
  3. Nakonec přidejte rozpuštěné máslo a med a znovu opatrně promíchejte, aby nespadlo těsto.
  4. Plech vyložte pečicím papírem a vylejte na něj připravené těsto.
  5. Pečte na 160 °C 10 až 12 minut a nechte vychladnout.
  6. Krém připravíte takto: Zahřejte část smetany a přidejte do ní med a sušené mléko.
  7. Dohladka vyšlehejte a poté přidejte namočenou plátkovou želatinu. Míchejte až do rozpuštění.
  8. Směs přidejte k vyšlehané smetaně.
  9. Upečený plát těsta rozpulte, jednu část potřete krémem a druhou dejte na krém.
  10. Nechte vychladit v ledničce asi 4 hodiny a poté nakrájejte na jednotlivé řezy.

Kinder řezy jsou nadýchané a tak dobré!

Komentáře

Další tipy a triky

Naposledy jste si prohlédli