Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Květákové bábovičky

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

31. 1. 2016 12:22

Suroviny

Porce: 20-25ks, dle velikosti silik.formiček

Nutriční hodnoty

Energie14 762 kJ / 3 528 kcal
Bílkoviny326,81 g
Tuky184,77 g
Vláknina8,30 g
Cholesterol 3,30 g
Sodík 16,01 g
Sůl37,36 g
Sacharidy136,14 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Lze také celou směs rozprostřít na plech a péct vcelku, je to zase jedna z variant květákového nákypu.

V tom případě se může vršek nákypu posypat kostičkami sýru (či strouhaným), v případě báboviček toto vynechávám.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

azuzak

4. 2. 2016 11:26

Výborný recept,dělám také, nahrazuji klobásy uzeným kuřetem.

Anna Kocikova Anna Kocikova

1. 2. 2016 19:36

maris::-D:yes:


isindy:Moc hezké:-K:-p

Majkaa Majkaa

1. 2. 2016 17:40

Vypadá to moooc dobře, vyzkouším s brokolicí:-p

isindy isindy

1. 2. 2016 08:16

maris: on to by taky pěkný květák ;-)a naopak nožičky jak prdítka, tak 12cm max... tak šly všechny :-)

maris maris

1. 2. 2016 07:52

Krásné bábovičky, pekla jsem podobně, ale jen na plechu. Líbí se mi, že nejsi žádná troškařka - 8 nožiček klobás je pěkná porcička;-):-)):yes:

R.Rose R.Rose

1. 2. 2016 00:46

to vypadá skvěle... :yes: květák miluju v jakékoliv podobě, pečený obzvlášť, určitě otestuju :-)

maiva maiva

31. 1. 2016 21:54

Prima nápad k inspiraci:-p+:yes:

magdalenka magdalenka

31. 1. 2016 15:56

Peknučké a nápadité...:yes: ja pečiem len ako nákyp s tým syrom...v poslednej dobe je však u nás hitom pečený karfiol, takže to mám značne uľahčené...:-))

mika59 mika59

31. 1. 2016 15:12

Bezva nápad :yes::yes:

zizala zizala (moderátorka)

31. 1. 2016 14:36

Hezké ;-):yes:

mimosa mimosa

31. 1. 2016 14:23

isindy:díky

isindy isindy

31. 1. 2016 14:18

mimosa:syrový :-)já květák nevařím ani na obalování, stačí mu tepelná úprava, která následuje, jinak je to jak bláto....

JanaDorazinova JanaDorazinova

31. 1. 2016 13:50

:yes::yes::yes::-p

mimosa mimosa

31. 1. 2016 12:55

Ivi,to vypadá dobře,zeptám se jako trdlo-vařený,nebo syrový?:-8

spagetka spagetka

31. 1. 2016 12:29

Ivo, hezký nápad :-p:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recepty z květáku recept na silikonove bábovičky květák mimoza pečeme bábovičky cizrna recept

Suroviny: květák, vejce, mouka polohrubá, květ muškátový, vegeta, sůl, petrželka, česnek, prášek do pečiva, klobása, sýr parmazán strouhaný

TopRecepty.cz

Květákové bábovičky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0PlV