uvařil 2. 1. 2009 13:38
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 2. 1. 2009 13:38
voda, mouka farina, kvasnice sušené, sůl, olej olivový, protlak rajčatový, sýr strouhaný, bylinky
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Retro okénko: Recept na slavnou socialistickou vepřovku pomůže uchovat maso na horší časy. Příprava je velmi snadná
Léto je za polovinou. Přizvěte si pomocníky a rozpalte gril!
Položit příbor rovnou na stůl je ta nejodpudivější varianta, říká Ladislav Špaček a radí, jak se bránit dalším hrůzám v restauracích