uvařila 5. 2. 2011 15:21
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 5. 2. 2011 15:21
mouka polohrubá, cukr krystal, prášek do pečiva, cukr vanilkový, vejce, smetana ke šlehání, olej, rum, čokoláda margot, mouka hrubá
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Vyzkoušeli jsme grilované bůčkové spirály. Marináda s medem zajistí křupavou krustu, na grilu jim stačí pouhých 10 minut
Zajímavosti o kávě, které možná neznáte: Víte, že v tradičním ranním nápoji pijete pecky třešní?
Delikátní spojení sladkého a slaného? Připravte si kuře se švestkami podle těchto tří variací, nebudete litovat!