

Bábovka Margot, která se vždy povede
Suroviny
- 2 hrnečky polohrubé mouky
- 1 hrneček krystalového cukru
- 1 prášek do pečiva
- 1 vanilkový cukr
- 3 vejce
- 1 smetaná ke šleháni 33%
- 1 lžíce oleje
- 3 lžíce rumu
- 1 čokoláda Margot 100 g
Postup přípravy receptu
Vše smícháme a čokoládu nastrouháme. Pečeme při 200°C 40 až 45 min.
Poznámka
Je rychlá a moc dobrá. Vždy se vám povede. Dobrou chuť.
Pochutnali jste si? Sdílejte recept!
Sdílet na Facebooku Poslat emailem
Recept sdílelo již 1 870 kuchařů a kuchařek
Alternativy k tomuto receptu
Zobrazit další alternativyOhodnoťte recept: Bábovka Margot, která se vždy povede
-
Výborná.
-
Výborná
Přidala jsem do půlky trošku kakaa a kokosu
-
Výborná bábovka, chtěla jsem přidat fotku, ale hned se snědla
-
Výborná bábovka
. Přidávám pouze fotečky, bodovala jsem už předtím
.
-
Právě jsem dopekla... voní úžasně!! :) A určitě tak bude i chutnat...
Jinak nevím, jestli to mělo nějaký efekt, ale suroviny jsem nesmíchala najednou, ale první jsem ušlehala vejce s cukrem do pěny atd. - prostě jako bych dělala třenou. -
Výborná, vřele doporučuji i začátečníkům.
-
babovku uz jsem nedelala asi sto let a dnes jak jsem byla u pokladny v marketu, uviděla jsem margotku a vzpomněla si na bábovku od babičky... :) Pro jistotu jsem mrkla sem, abych něco nedomotala a našla jsem tvůj recept ... skvěle jednoduchý a hlavně bez váhy :)
Jediné co, tak jsem dala o vajíčko víc a nedávala olej ... voní nádherně, vyklopit šla skoro hned po vytažení a tuším, že zítra drahému bude moc chutnat :) Takže děkuji :) -
-
Na to jak je bábovka jednoduchá, je velmi dobrá a vláčná. Neměla jsem rum, ale nevadilo to. Jinak podle jednoho tipu zde v komentářích jsem dala jen asi necelý hrnek a půl mouky - úplně to stačilo.
-
Jednalo se o mou první bábovku, co jsem sama pekla a povedla se. Chutí je vynikající, krásně se upekla a snadno šla vyklopit. Pekla jsem při 200°C 40 minut v el. troubě. Dávám bodík
-
Nepekla jsem bábovku už asi 20 let. A tato je doopravdy skvělá.Pekla jsem ale skoro hodinu na 150 stupňů, 40 - 45 minut je pro mojí troubu málo, ve prostřed byla ještě syrová. Vyklopit šla výborně. Určitě ji přidám k oblíbeným a opakovaným receptům.
-
Margotovou bábovku jsem upekla a je výborná-nedala jsem tam sice rum,ale citronovou štávu a vřele všem doporučuji.
-
Už jsem dělala, moc dobrá :)
-
Ahojky..už jsem ji jednou dělala a byla skvělá
jdu na ni a už se na ni těšíme
skvělý recept
posilám bodiky
-
Vybrala jsem si tvůj recept protože se nic nemusí vážit ani míchat
. Rychle uděláno, ale také rychle snězeno
. Možná bych příště udělala těsto o něco řidší, aby byla bábovka ještě více nadýchanější
. Pekla jsem na 160 st..