Bábovka margot která se vždy povede.

Betina Kuchařka:

Moučníky , Bábovky 33 názorů

529
Recept si zatím oblíbilo 29 kuchařů

Suroviny

2 hrnečky polohrubé mouky
1 hrneček krystalového cukru
Nyní v akci
1 prášek do pečiva
1 vanilkový cukr
3 vejce
1 smetaná ke šleháni 33%
1 lžíce oleje
3 lžíce rumu
Jedna čokoláda margot 100 g
Recept si zatím oblíbilo 29 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Vše smícháme a čokoladu nastrouháme. Pečeme při 200°C 40 až 45 min.

Poznámka

Je rychlá a moc dobrá. Vždy se vám povede. Dobrou chuť.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 33 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Bábovka margot která se vždy povede.

  • eliss eliss

    Výborná :-K Přidala jsem do půlky trošku kakaa a kokosu :yes:

    Odpovědět

  • Fosinka Fosinka

    Výborná bábovka, chtěla jsem přidat fotku, ale hned se snědla:yes:

    Odpovědět

  • Tereza Blazkova Tereza Blazkova

    Výborná bábovka :-):yes:. Přidávám pouze fotečky, bodovala jsem už předtím ;-).

    Odpovědět

  • Kristy2708 Kristy2708

    Právě jsem dopekla... voní úžasně!! :) A určitě tak bude i chutnat...
    Jinak nevím, jestli to mělo nějaký efekt, ale suroviny jsem nesmíchala najednou, ale první jsem ušlehala vejce s cukrem do pěny atd. - prostě jako bych dělala třenou.

    Odpovědět

  • Majka Majka(neregistrovaná)

    Výborná, vřele doporučuji i začátečníkům.

    Odpovědět

  • Sharezka Sharezka(neregistrovaná)

    babovku uz jsem nedelala asi sto let a dnes jak jsem byla u pokladny v marketu, uviděla jsem margotku a vzpomněla si na bábovku od babičky... :) Pro jistotu jsem mrkla sem, abych něco nedomotala a našla jsem tvůj recept ... skvěle jednoduchý a hlavně bez váhy :)
    Jediné co, tak jsem dala o vajíčko víc a nedávala olej ... voní nádherně, vyklopit šla skoro hned po vytažení a tuším, že zítra drahému bude moc chutnat :) Takže děkuji :):-K

    Odpovědět

  • Jacque Jacque

  • Lenchula Lenchula

    Na to jak je bábovka jednoduchá, je velmi dobrá a vláčná. Neměla jsem rum, ale nevadilo to. Jinak podle jednoho tipu zde v komentářích jsem dala jen asi necelý hrnek a půl mouky - úplně to stačilo. :-) :yes:

    Odpovědět

  • Hannyra Hannyra(neregistrovaná)

    Jednalo se o mou první bábovku, co jsem sama pekla a povedla se. Chutí je vynikající, krásně se upekla a snadno šla vyklopit. Pekla jsem při 200°C 40 minut v el. troubě. Dávám bodík :yes:

    Odpovědět

  • Marie Marie(neregistrovaný)

    Nepekla jsem bábovku už asi 20 let. A tato je doopravdy skvělá.Pekla jsem ale skoro hodinu na 150 stupňů, 40 - 45 minut je pro mojí troubu málo, ve prostřed byla ještě syrová. Vyklopit šla výborně. Určitě ji přidám k oblíbeným a opakovaným receptům.:-p:yes:

    Odpovědět

  • Daniela Daniela(neregistrovaná)

    Margotovou bábovku jsem upekla a je výborná-nedala jsem tam sice rum,ale citronovou štávu a vřele všem doporučuji.:-p

    Odpovědět

  • roverka roverka

    Už jsem dělala, moc dobrá :)

    Odpovědět

  • Jellena Jellena

    Ahojky..už jsem ji jednou dělala a byla skvělá :-K jdu na ni a už se na ni těšíme :-p skvělý recept:-K posilám bodiky:-)):-)):-!

    Odpovědět

  • Zdenka1 Zdenka1

    Vybrala jsem si tvůj recept protože se nic nemusí vážit ani míchat:yes:. Rychle uděláno, ale také rychle snězeno:-p:-)). Možná bych příště udělala těsto o něco řidší, aby byla bábovka ještě více nadýchanější;-). Pekla jsem na 160 st..

    Odpovědět

  • sofie1973 sofie1973

    Lenka: Ahoj Leni, myslím si, že část těsta obarvila autorka kakaem a nalila do světlé části v bábovce (klasické mramorování). Já dělala přesně podle receptu a byla skvělá.:-p:-p:-p
    Betina: dovolila jsem si přidat fotku.:-K

    Odpovědět

1 2 3 Další

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo