uvařil 11. 4. 2015 19:59
Plíčky od hajného ze „Šlajfu“
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 11. 4. 2015 19:59
Plíčky od hajného ze „Šlajfu“
plíce vepřové, slezina vepřová, srdce vepřové, bok uzený, mrkev, petržel, celer, cibulka jarní, cibule, česnek, smetana zakysaná, rozmarýn, koření nové koření, pepř celý, jalovec, bobkový list, citron, cukr krystal, zázvor, mouka hladká, sůl, pepř, sádlo
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
5 skromných večeří na všední dny: Zadělávaná kedlubna, nudle s mákem nebo dušená mrkev ve stylu vaření našich babiček
Svěží larb salát je ideální pokrm i pro masožrouty. Kromě mletého masa a zeleniny do něj patří i jedna neobvyklá omáčka
Čertova omáčka s rýží: Pikantnímu jídlu dodají ostrý říz feferonky a kvalitní uzenina je zárukou dokonale vyvážené chuti