uvařila 7. 4. 2012 12:28
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 7. 4. 2012 12:28
vejce, cukr moučkový, voda, cukr vanilkový, mouka polohrubá, prášek do pečiva, kakao, piškoty, marmeláda, mléko, pudink vanilkový, máslo, tvaroh měkký, cukr moučkový,
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Jak na domácí jablečný ocet z letních jablek? Jablka se použijí se slupkou i jádřinci, na výsledek si počkáte měsíc a v lednici vydrží rok
Znáte medvědí langoše? Základem nadýchané a křupané placky je domácí kvásek, čerstvý medvědí česnek a hodně rozpálený olej
Slavnostní pajerský koláč je tradicí Horácka: Hranatý tvar má ryze z praktického důvodu