uvařil 8. 8. 2010 16:55
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 8. 8. 2010 16:55
vejce, cukr, kakao, olej, mouka polohrubá, prášek do pečiva, tvaroh kostka, máslo, smetana, cukr
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Jak na nejlepší houbovou omáčku: K dokonalé chuti a konzistenci pomůže obyčejné pomazánkové máslo
Zdobení perníčků dřevěným dekorem: Stačí jen párátko, kakao a voda a perníčky budou jako malované
Retro okénko: Nepečený rychlý jablkový dezert voní po vanilce a skořici a využijeme do něj "unavené" ovoce