Poctivá slovenská kapustnica je voňavá a hustá tak, že v ní stojí lžíce: Zahřeje i zasytí a skvěle se hodí i pro sváteční večer
Perfektní cukrová poleva: Sladká, hladká a akorát hustá ozdobí linecké, perníčky i další cukroví. Tento postup je základem úspěchu
JanaDorazinova uvařila 2. 7. 2011 11:19 Drůbeží játra smažená v česnekovém těstíčku s bylinkama 0 0 Okomentovat
Jogurtové mini langoše jsou hotové do 30 minut: Měkoučká dobrota nemusí kynout a chutná naprosto božsky
Jak a kdy správně odmrazit mrazák? Určitě v zimě. Nejdůležitější je totiž rychlost a správné uchování zmražených potravin
Jak správně sušit česnek? Česnek sklízejte za suššího počasí, zavěste ve svazku na tmavé a dobře větrané místo, paličkový se sklízí jinak