uvařila 15. 5. 2014 14:32
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 15. 5. 2014 14:32
jogurt bílý, mouka polohrubá, žloutek, prášek do pečiva, rum, mléko, cukr krupice, tvaroh měkký, pudink vanilkový, vejce, rum, mléko, cukr vanilkový, bílek, cukr krupice
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno 12. 5. 2024 11:58
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Jak na pravého houbového kubu? Nejlepší je ze sušených modráků, které dodají černou barvu, a důležitá je správná velikost krup
Flambování dodá pokrmu zajímavou chuť a ani vás neopije. Takhle jednoduše se dělá
Šéfkuchař Jan Punčochář: Aby byly řízky křehké a šťavnaté, stačí použít jednoduchý fígl s chlebem a správně zacházet se solí