uvařila 9. 2. 2013 20:20
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 9. 2. 2013 20:20
mouka hladká, cukr třtinový, cukr moučkový, máslo, vejce, prášek do pečiva, čokoláda hořká, ořechy, kompot hruškový, marmeláda meruňková, hruška, rum, čokoláda hořká, máslo, voda, smetana zakysaná
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Jak na párky, které neprasknou? Prověřené triky hospodyněk pro snadnější vaření
Historie zavařování: Na marmelády se dříve dávala vrstvička tekutého vosku a o vynález zavařovací sklenice se zasloužil Napoleon
Tajemství worcesterové omáčky: Jak si hit mezi dochucovadly vyrobit doma?