Hruškový řez s čokoládou (rychlovka)
Suroviny
Porce: dortová forma průměr 25cm
Nutriční hodnoty
Energie | 16 154 kJ / 3 861 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,92 g |
Tuky | 244,35 g |
Vláknina | 17,10 g |
Cholesterol | 952 mg |
Sodík | 256 mg |
Sůl | 0,74 g |
Sacharidy | 341,59 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Čerpala jsem z Apetitonline.
Koláč je vlhký a díky hrubým ořechům a hruškám pěkně křupe.
Hrušky mají výhodu proti jablkům, že zůstanou pevné a "nezmizí" v piškotu.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 2. 2013 17:01
10. 2. 2013 23:07
10. 2. 2013 22:52
10. 2. 2013 22:25
Zavařenina je dlouhodobě tepelně konzervovaná potravina, která vznikla zavařováním (byla zavařena). Nejčastěji jde o konzervaci ovoce či zeleniny. Běžnými typy zavařenin jsou například džemy, kompoty, marmelády, povidla případně i některé speciální typy potravinářských sirupů či jiných ovocných nápojů.
Zavařenina = kompot.
10. 2. 2013 22:01
10. 2. 2013 07:15
10. 2. 2013 04:00
9. 2. 2013 21:19
9. 2. 2013 20:59
9. 2. 2013 20:30
9. 2. 2013 20:26
9. 2. 2013 20:25
9. 2. 2013 20:24
Ta zakysanka jsou ty roztřepené proužky
9. 2. 2013 20:21
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 1 hodinou
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 2 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 4 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 7 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 10 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 11 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 1 hodinou
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 2 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 2 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 2 hodinami
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 3 hodinami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 4 hodinami
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 4 hodinami
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 4 hodinami
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 6 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Brambory se špekáčky na pivu: Lehce pikantní pokrm z jednoho pekáčku báječně chutná, a přitom ho zvládne i začátečník
Jak uskladnit a zpracovat hrušky. Mají pestré využití - od moučníků po pálenku
Další recepty
Tématické fráze: hruskove rezy kinder řez od ládi hrušky kinder řez podle ládi hrušky lada hruška čokoladove řezy kinder mléčný řez podle ládi hrušky hruskovy rez kinder mléčný řez ládi hrušky mléčný řez ládi hrušky recepty lade hrušky řezy z hrušek čokoládový řez s kompotem z hrušek kinder mléčný řez ládi hrušky recept recepty lady hrušky recept lady hrusky mléčný řez lady hrušky recepty ládi hrušky kinder řez recept na kinder mléčný řez od ladi hrušky domácí kinder mléčné řezy od ládi hrušky kinder řez lada hruška kinder rez ladi hrusky
Suroviny: mouka hladká, cukr třtinový, cukr moučkový, máslo, vejce, prášek do pečiva, čokoláda hořká, ořechy, kompot hruškový, marmeláda meruňková, hruška, rum, čokoláda hořká, máslo, voda, smetana zakysaná
Hruškový řez s čokoládou (rychlovka)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jJwB
14 názorů