uvařila 4. 10. 2021 19:47
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 4. 10. 2021 19:47
vejce, cukr moučkový, máslo, ořechy mleté, rum, jablko, mouka polohrubá, prášek do pečiva, cukr moučkový, mléko, rum
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Hitem sociálních sítí jsou tyhle smažené hermelínové kuličky v listovém těstě. Autor nafotil i postup krok za krokem
Pekař František radí, jak na tu nejlepší sváteční vánočku: Máslo je potřeba přidávat až nakonec a s těstem zacházejte jemně
Jak na dokonale šťavnaté knedlíky ve vajíčku: Chuti prospějí slanina i cibule, ale nejdůležitější je krok s vajíčky