uvařila 17. 11. 2010 17:45
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 17. 11. 2010 17:45
kapusta, brambory, klobása maďarská pikantní, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, bobkový list, pepř celý, koření nové koření, kmín celý, majoránka, cibule, česnek, voda, cukr, ocet, smetana sladká, sůl, houby sušené, olej, mouka hladká, vývar z tlačenky
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno 19. 5. 2024 19:52
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Královna levandule: Kdy ji sbírat, jak ji správně sušit a jak z ní upéct tento voňavý citronový moučník s polevou
Původní pudink vypadal jako jelito. Ten práškový vymyslel britský chemik pro svou ženu
Jak na nejlepší švédské masové kuličky? Skvělou chuť zajistí správně připravená cibule i špetka muškátového oříšku