uvařila 17. 11. 2010 17:43
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 17. 11. 2010 17:43
kapusta, brambory, klobása maďarská pikantní, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, bobkový list, pepř celý, koření nové koření, kmín celý, majoránka, cibule, česnek, voda, cukr, ocet, smetana sladká, sůl, houby sušené, olej, mouka hladká, vývar z tlačenky
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno 19. 5. 2024 19:52
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
8 jednoduchých triků, jak vařit zdravěji: Zkuste používat avokádo místo majonézy!
Zmrzliny, jak je (ne)znáte: Už jste měli klobásovou, tvarůžkovou nebo uzenou?
Domácí rajčatový protlak si uchová pravou chuť rajčat. Jen je potřeba dbát na správnou hustotu i chuť, aby byl výsledek dokonalý