uvařila 5. 2. 2017 16:14
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 5. 2. 2017 16:14
mouka polohrubá, prášek do pečiva, cukr třtinový, jablko, marmeláda meruňková, pomeranče, olej, kefír, mák mletý, vejce, cukr moučkový, šťáva pomerančová, voda
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Slavné omáčky: Sametovou velouté vařil osobní kuchař už Napoleonovi. Příprava je snadná, výsledek božský!
Svatba korunního prince Rudolfa: Podávaly se taštičky plněné skřivánčím masem, sluky s lanýži a dort s pomerančovými květy
Tak trochu jiné čokolády: Ochutnejte verzi s vínem, chlebem nebo cibulí