uvařila 18. 4. 2022 09:54
Jehněčí v úpravě s kapustovými bramborami. Ideální velikonoční oběd. Zdroj: Se souhlasem TV Prima
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 18. 4. 2022 09:54
Jehněčí v úpravě s kapustovými bramborami. Ideální velikonoční oběd. Zdroj: Se souhlasem TV Prima
kost, česnek, olej olivový, máslo, rozmarýn, sůl, pepř, brambory, kapustičky, olej olivový, sůl, pepř
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Škvarková pomazánka netradičně: Přidáním chilli a česneku dostane říz, zakysaná smetana zase dodá jemnost
Byliny v kuchyni: Petržel je víc než ozdoba na talíř, léčilo se s ní už v 16. století
Ořechové trubičky: Lahodné cukroví plněné máslovým krémem s kapkou rumu je úžasně vláčné a bude ozdobou vánočního stolu