uvařil 6. 2. 2016 11:29
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 6. 2. 2016 11:29
hřbet králičí, slanina anglická, máslo, smetana, mrkev, petržel, bobkový list, koření nové koření, jalovec, hořčice dijonská, sůl, pepř, brambory, česnek, kmín celý, mléko, rozmarýn, cibule šalotka, olej, víno bílé
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Polévka z pečených rajčat je snadná na přípravu. Stačí správně upečená zralá rajčata a bylinky, chutná teplá i studená
Pravidlo pěti vteřin: Opravdu můžeme jídlo bezpečně sníst, i když spadne na zem?
Dokonalý pudink je nejlepší základ do pohárů s ovocem a šlehačkou. Udělejte si domácí!